Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrzuty sumienia 89

Renta

Polecane posty

Gość wyrzuty sumienia 89

mama zawsze brala rente rodzinna po tacie i nam nic nie dawala z tego bo przeciez z czegos musiala mnie utrzymac, teraz mam male dziecko i nie mieszkam z nia, chciala bym te pieniadxze tzn ta czesc co dostaje na mnie, ale zle mi z tym ze jej wezme te pieniadze, ale nie zostanie bez srodkow do zycia bo ma 2 pracujace corki, a ona nie moze pracowac.

Gość wyrzuty sumienia 89
czemu jestem taka ze dreczy mnie to jak jej wezme pieniadze?

Gość g;n42g[ol2n
hmm mysle ze jak ty masz kase i stac was a ona nie ma to jej zostaw tą rente pamietaj ze ona ciebie wychowala nie mozesz jej zostawic bez srodkow do zycia to ze ma dzieci nie znaczy ze dostanie od nich kase poza tym powinna sie starac o jakies swiadczenia dla siebie z powodu niepracowania i wieku bo domyslalam sie ze ma kolo 50 tki nie chcialaby isc do pracy? chocby jakos sprzataczka a wy z dzieckiem macie biednie?

Gość g;n42g[ol2n
czemu ona nie moze pracowac?!

Gość wyrzuty sumienia 89
czesto jej dysk wyskakuje ale na komisji lekarskiej tego nie uznali. Ja nie bardzo mam sie z czego utrzymac poniewaz maz zarabia 1000 zl niecale

Gość idź do ZUS i dowiedz się
Nie nudzi Ci się zakładanie wciąż tych samych tematów? Wczoraj tez pisałaś http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5093888 Podnieś swoje szanowne dupsko, idź do ZUS i dowiedz się, lenistwo też ma jakieś granice.

Gość g;n42g[ol2n
hmmm ciezka sprawa ile tej renty na ciebie?

Gość wyrzuty sumienia 89
ok.450 zl

Gość wyrzuty sumienia 89
idź do ZUS i dowiedz się: nie zakladalam wiedze ze ktos ma podobny problem.

Gość wyrzuty sumienia 89
idź do ZUS i dowiedz się: a tak poza tym to po co mam isc do zus? powiedziec ze mnie drecza wyrzuty sumienia bo chce swoje pieniadzE??!!??!!??

Gość kulturalnyy
przecież pisałaś że mama ma rentę inwalidzką 1400 zł i Twoich 400 bierze:P więc jak nie ma się z czego utrzymać?????????

Gość wyrzuty sumienia 89
nie jest tak dowiadywalam sie w zus , zmiana nazwiska nie wplywa na rente gdzie pisalam ze rente inwalidzka?

Gość kulturalnyy
"71196 chorowita jest, ubiegala sie o rente inwalidzka zeby jakis stopien dostac ale nie dalo rady... ma juz 48 lat."-pisałaś że się ubiegała ale jej nie dali:P a ma renty po mężu 1200 zł. i 400 Twojej więc ok. 700 jeszcze się jej zostanie jak weźmiesz od nie te swoje:P