Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniammmmmniam

Co mogę jeszcze zjeść??

Polecane posty

Gość mniammmmmniam

Zjadłam dziś pół sporego placka węgierskiego. I wypiłam 1 herbatę bez cukru. Myślicie, że placek był bardzo wysoko kaloryczny? Powinnam sobie odpuścić kolacje? Chcę trochę zrzucić, mam 165cm i ważę 53kg :/

Gość Kredkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ooo ja tez mm tyle wzrostu co Ty i polanuje zrzucic 3 kilo:D Zaraz ide na stepper bo zjadlam dzis dwie kanapki na sniadanie i pare pierogow na obiad i na kolacje planuje zjesc pomarancze aby nie odczuwac glowdu jak pojde spac bo wtedy na bank nie zasne:/

Gość mniammmmmniam
Ważysz tyle samo?

Gość Kredkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Waze 51 ale chce zgubic bo latem wazylam mniej i zmieniklam swoja garderobe a zima (jak zwykle) troche nabralam tluszczu:/ Mniej sie ruszam i taki jest efeklt:/Zle sie teraz czuje w swoim ciele i chce zgubic kg:D

Gość mniammmmmniam
A mi wszyscy mówią, że jestem strasznie chuda. Co prawda wchodzę w same S i XS ale ja tego nie widzę i nie czuję.

Gość hsderwyrwa
W S i XS? woow...ja nosze M ,wczesniej S...XS w zyciu:/

Gość mniammmmmniam
Tak. Nawet ostatnio kupiłam spodnie w Cubusie- XS i są idealne. Sama się zdziwiłam. M-ka trochę za duża. Zawsze kupowałam S lub XS. Sukienki też tylko XS...

Gość hsderwyrwa
S albo SX? Wooooow...ja waze mniej od Ciebie ,mam tyle wzrostu co TY a wchodze tlyko w M...wczesniej w S ,jak wazylam mniej a o XS moge pomarzyc:P

Gość hsderwyrwa
ooo jednak 1wsza wypowiedz pokazala sie:P Ja jak wkladam dzinsy w rozmiarze S (latem kupione jak bylam szczuplejsza) to brzuch mi wystaje:/ Ech...musze sie go pozbyc:P Lubie nie miec brzucha i troche zaniedbalam sie (nie pracuje od 2 miechow to jem i jem) ale od dzis biore sie za siebie i oby to nie byl SLOMIANY ZAPAL

Gość mniammmmmniam
Zawsze mnie to zastanawiało... Ludzie piszą w internecie masz 165 i ważysz 53?! Schudnij! I to chyba przez to mam tę głupią presję :/ Bo Ci którzy mnie widzą mówią, że jestem bardzo chuda. Nawet w sklepie, kiedy siostra kupowała mi bluzkę i nie wiedziała czy będzie dobra to kobitka jej powiedziała, żeby wzięła 38, jak usłyszała moją wagę ale siostra wzięła 36 i jest nawet trochę za duża :/

Gość mniammmmmniam
Zawsze mnie to zastanawiało... Ludzie piszą w internecie masz 165 i ważysz 53?! Schudnij! I to chyba przez to mam tę głupią presję :/ Bo Ci którzy mnie widzą mówią, że jestem bardzo chuda. Nawet w sklepie, kiedy siostra kupowała mi bluzkę i nie wiedziała czy będzie dobra to kobitka jej powiedziała, żeby wzięła 38, jak usłyszała moją wagę ale siostra wzięła 36 i jest nawet trochę za duża :/

Gość hsderwyrwa
Mnie tez to zastanawia! Pewnie zalezy ,kto jaka ma budowe ciala! Ide pocwiczyc na stepperku,pozniej jakies cwiczenia na brzuch i planuje zakup rowerka magnetycznego:D Jak wroce do pracy to pewnie schudne ale teraz juz chce sie wziasc za siebie:D; Bede po malym treningu....bedzie maly bo dawno nie cwiczylam i beda zakwasy:P