Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jatakpoprostu11

do kobiet i facetow....

Polecane posty

witam! mam nastepujacy oproblem, a raczej zapytanie: jak jestem np w markecie na zakupach i widze fajna laske w miniowce albo obcislych dzinsach to sobie mysle jakie ma majtki pod spodem i nieraz jak kuca przy regale to dyskretnie zagladam za spodnie zeby podejzec.... mysle sobie i to nie sporadycznie tylko zawsze jak fajna widze laske ze chetnie bym ja przeleciał..... nawet jak ostatnio bylem u kumpla a on ma zajebista zone...jak poszedlem sie odlac do kibla to wyjalem jej stringi z kosza na pranie i se powachalem... 1. pytanie do panow.....czy wy tez tak czasem macie?? czy to normalne u nas facetow??? 2. pytanie do pan.....czy jak by podszedl facet doo ciebie w markecie i by ci sie spodobal i zaproponowal sex to bys poszla....taki spontan....???

Gość 1Spoko
Normalny jesteś ...

o dzieki!!!!!!!!!! ulzylo mi.....ale z tymi stringami to norma tez tak masz!!!!!!!!!???????? ja jakiej bym nie spotkal , oczywiscie fajnej....to mam takie mysli.....

Wręcz tragicznie wyraziłeś swoje emocje, które targają tobą w supermarkecie. :O Bardzo, ale to bardzo ciężko się to czyta. :( I jak tego nie poprawisz, to nadal będziesz kobietom zaglądał pod spódnicę i ślinił się za każdym razem jak zobaczysz rąbek bielizny. :O Kiedy ty się bawisz w podchody, inni bardziej oświeceni zastanawiają się co zrobić by zdjąć te majtki, niewinnie zaczynając od spojrzenia w oczy. :P :P :P