Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makumbaaaaa

Jednak BARTKI zdały egzamin w tę chlapę!!! Teraz tylko te buty!!!

Polecane posty

Gość makumbaaaaa

Tej zimy kupilismy naszej trójce Bartki, bo dotychczas nie byłam zadowolona z butów, jakie nosiły. A to przemakały, a to zimne nogi były... Kupiliśmy Bartki, daliśmy 660 zł, ale... dzieci maja cieplutkie nogi, jak wracaja ze spacerów, a dzisiaj biegały po kałużach, chlapa była straszna, z zewnatrz buty mokre, ale w środku suchutkie, a stopy ciepłe. Jednak warto było wydac trochę kasy :-)

Gość a jakie te buty??
ja kupilam tez buty z bartka dla syna i ma stopy zimne :( nie przemakaja ale on w nich chodzi niewiele

Gość a jakie te buty??
ja kupilam tez buty z bartka dla syna i ma stopy zimne :( nie przemakaja ale on w nich chodzi niewiele

Gość lg-lg
A ja kupilam corce buty z CCC i tez nie przemakaja:D nozki ma cieple,suche:D robcie dalej reklame Bartkom, ich przedstawiciele sie ciesza ze nabijacie im kabze:D

Gość makumbaaaaa
wiesz, ja tez kupowałam w ccc, i to kilka par dla kazdego w sezonie zimowym, bo marzły w nogi i mialam nadzieje, ze jakies inne beda cieplejsze. ale nie byly :-O

Gość mnie tez to zawsze zastanawial
a ja tam kupuje corce mrugały i tez sa dobre, a troche tansze niz te oslawione bartki

Gość Skyrimm
Lg lg..a Ty robisz reklame CCC i jaki z tego moral?

Gość makumbaaaaa
świetne sa tez elephanteny, skorzane, porzadne buty, z tym ze nie sprawdzałam zimowych, tylko wiosenno-jesienno-letnie ;-)

U nas w rodzinie też dużo dzieci nosi Bartki i zawsze zdawały egzamin :) nigdy nie przemakały ani sie nie rozpadły.

Gość jjfdhjg
a mój syn nosi ecco, nóżki cieplutkie:)

A moje dziecko nosi nike zawsze i naprawde jestem zadowolona bo sie nie rozwalają!A jak juz jest zima to mam problem,bo kupuje mu ocieplane buty innej firmy i pochodzi dwa tygodnie i ma zdartą podeszwę.Tej zimy kupowałam już 3 pary butów.Pierwszą kupiłam w listopadzie.Najpierw w C&A to na pięcie nie ma już podeszwy.Potem kupiłam w DOD(nie wiem czy jest w PL) to całkiem się rozlazły i 3 kupiłam na rynku,skórzane(chyba) i już dziś patrze a na pięcie znowu dziura.Nie wiem jak on chodzi,ale ostatnio moja wypłata idzie na buty:-o

Gość tylko Ecco kids
moim skromnym zdaniem najlepsze :-)

Gość makumbaaaaa
Ecco przypuszczam, ze też sa swietne, ale cenowo wygrały u nas Bartki :-P

w tamtym roku kupilam synowi bartki i ok teraz w smyku kupowalam tez dawalam 130 zl wiec nie malo i tez sa bardzo fajne. Sory a ty te buty ze zlota kupilas ze 660 zł/ bo chyba mam innego bartka u siebie bo takich az cen to niema

Gość topik zalozyla pewnie
fajna babka z forum :D pamietacie jej wtope z Bartkami???

Gość makumbaaaaa
nie, nie jestem osoba, o ktorej piszesz. czy wg ciebie ona jedna kupowala bartki ? :-O nie rozumiem takiego myslenia...

Gość poznanski kwiat polny
mojemu bratu tez mama kupowala ;) bartkowi nawiasem mowiac ;0

Gość a ja sobie chwalę
Baren Schuhe, z Deichmanna, całe skórzane na fajnym futerku w środku. Nie przemakają, a stopa ciepła. Wygladaja jak nówki, mimo ze w tym roku to jedyna para zimowa. Juz się napaliłam,z ę pojadę i poszukam na zapas na następny rok takich samych

Gość bonjourrrrr*
jak ta firma robi skorzane to ja jestem krolowa angielska... owszem, ale skora ekologiczna :-O poza tym masz racje, fajnie wygladaja...

Gość a ja sobie chwalę
a wyobraź sobie, ze robi skórzane, pójdź i pooglądaj. Niemieckie koleżanki mi mówią, że to po prostu tańsza linia produkcyjna elefantenów, nie wiem czy w to akurat wierzyć, ale fakt jest taki, że buty świetne i na pewno skórzane

Gość cynamonowe lulu
baren schue to buty ze skóry naturalnej

Gość bonjourrrrr*
w moim sklepie buty tej linii nie mialy skory naturalnej tylko sztucza. wlasnie najpierw do reki wpdaly mi te but, bo ladnie wyglądały, ale potem jak sprawdziłam sklad, to zdecydowałam sie na elephanteny, fakt 2 razy drozsze, ale skorka natural.

Gość ///////////
Moja ma dobrej jakości podróbe BARTKA 85zł i byłam tak zadowolona że śniegowce tez tej firmy kupiłam dałam 25zł za śliczne cieplutkie i mała biega po kałużach a w butkach sucho i milutko))

Gość lulunamoscie.
Fajne buty dla dzieci ma tez BATA, ale wiadomo, tam cena też jest wysoka. Buciki sa mieciutkie, z fajnej naturalnej skórki. I ładne :-)