Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huhuhaaa

wymiary:/ bezsens! niech mi ktoś wyjaśni...

Polecane posty

Gość huhuhaaa

Ja już nie wiem jak to jest. Ważę 53kg przy 164. Z ciekawości wpisałam sobie to w internet. I wyskoczyły same fora gdzie dziewczyny chciały schudnąć przynajmniej te 4-5kg z takiej wagi przy tym wzroście. Pisały, że w udzie mają 50 cm i marzą aby mieć 47. Wszystkie przyznawały im rację. Milion takich tematów. Moje wymiary to: łydka 33cm udo 52cm talia 64cm biodra 90cm. Dziewczyny o taki wymiarach pisały, że marzą o tym aby mieć np w biodrach 86cm itp. że teraz są TŁUSTE. Ja nie wiem... Mieszczę się we wszystkie S i XS... Ale czuję, że się złapałam na te głupie fora. I mi pomieszało w głowie bo przez to czuję się tłuściochem i chodzę z centymetrem w ręku a od rana wypiłam tylko herbatę i zjadlam jedną parówkę.

Gość huhuhaaa
165 cm, miało być...

Gość huhuhaaa
166 miało być...

Gość huhuhaaa
"huhuhaaa 166 miało być..." PODSZYW

Gość hsderwyrwa
Ja waze ciut mniej od Ciebie,mam tyle samo wzrostu co Ty i mam w lydce 30 cm, w udzie 47 cm, w talii 68 a w biodrach 86 ( mierzac na [pupie 90 cm) Nosze rozmiar M!!! S bardzo rzadko a o XS moge zapomniec!!!!

Gość huhuhaaa
No to powiedz mi jak to możliwe?! Spodnie XS- H&M, Cubus itp. Tylko S lub XS... M są za duże :/

Gość huhuhaaa
No to powiedz mi jak to możliwe?! Spodnie XS. Tylko S lub XS... M są za duże :/

Gość hsderwyrwa
huhuhaaa - nie wiem! Podobno niektore osoby maja ciezkie kosci a inni lzejsze:P Bede w H&M w przyszlym tyg,to speccjalnie przymierze jakies spodnie i moze zmieszcze sie w XS ale watpie ww to..... Wiesz..rozmiar rozmiarowi nie rowny! Np.w Bon-Prix trzeba zamawiac ciuchy o rozmiar mniejszy niz ten,ktory zawsze sie kupuje!

Gość CZARNA K.
Ja Nie wiem ale Twoje Wymiary sa idealne sama mam bardzo przyblizone Do Twoich Tylko haha jak zawsze kupuje spodnie to Ciezko na Tylek wchodza ;D

Gość huhuhaaa
hsderwyrwa to ja już nie wiem jak to jest. Ale jak patrze na swoje uda to wydawały mi się do dziś szczupłe i normalne. A jak Ty masz 47!? Matko... Nie jesteś za chuda? Czy może to Ty jesteś w sam raz a to kolejny dowód internetowej teorii o tym, że ja jestem za gruba...

Gość huhuhaaa
Dziwi mnie tez to, że mam parę par spodni sprzed kilku lat kiedy warzyłam 47kg! i one teraz są na mnie dobre!:/ Ja tego kompletnie nie rozumiem! ;/

Gość hsderwyrwa
huhuhaaa - nie...wg.mnie nie jetsem za chuda! Nawet chce zgubic z 2-3 kilo bo latem mniej wazylam.Zima ;przybralam i mam brzuch okropny....zawsze mi idzie w brzuch i biodra:/ Mogi zawsze mialam szczuple!Mam to po babci! Musze pocwiczyc,wyrobic brzuch i zgubic te pare kilo! Dzis pisalam zdziewczyna,ktora ma 168 cm.wzrostu,wazy 53 kilo i nosi S ,XS a ja nosze M pomimo,ze waze mniej od Niej i od Ciebie! Nie wiem o co chodzi i coraz bardziej zle sie czuje wiedzac,ze nosicie S a ja M...chyba wariuje powoli:P

Gość huhuhaaa
huhuhaaa no ja tak samo! Może to ja mam jakiś skrzywiony obraz siebie bo ludzie mówią mi, że jestem bardzooo drobna. I ja w to wierzyłam? A tak na prawdę nie jestem taka? W takim razie dlaczego noszę tylko eSki? A M wtedy jeśli chcę coś luźniejszego. Co prawda mam koleżankę minimalnie niższą ode mnie i ona waży pewnie ok 55, 56kg (choć nie jestem pewna) i ona ma chudsze nogi ode mnie, jak patyki, ręce chude a brzuch, biodra, piersi jak jedna kulka! Ale wcale nie wygląda źle. Tyle, że ma trochę boczki bo na tak chude nogi kupuje małe rozmiary ale za to trochę robią jej "schabiki" ;)

Gość huhuhaaa
huhuhaaa no ja tak samo! Może to ja mam jakiś skrzywiony obraz siebie bo ludzie mówią mi, że jestem bardzooo drobna. I ja w to wierzyłam? A tak na prawdę nie jestem taka? W takim razie dlaczego noszę tylko eSki? A M wtedy jeśli chcę coś luźniejszego. Co prawda mam koleżankę minimalnie niższą ode mnie i ona waży pewnie ok 55, 56kg (choć nie jestem pewna) i ona ma chudsze nogi ode mnie, jak patyki, ręce chude a brzuch, biodra, piersi jak jedna kulka! Ale wcale nie wygląda źle. Tyle, że ma trochę boczki bo na tak chude nogi kupuje małe rozmiary ale za to trochę robią jej "schabiki"

Gość hsderwyrwa
hehehe jak Ty to nazwalas "schabinki" mam od jakiegos miecha ,male ale sa i mi to przeszladza i musze sie pozbyc tego OPONKA i brzucha i ogolnie powrocic do rozmiaru S bo wtedy bardzo sie czulam! Skoro nosisz rozmiar S,XS to jestes bardzo szczupla dziewczyna ;pomimo,ze wazysz 53 kilo!!! Rok temu poznalam dziewczyne,ktora mierzy 170 cm.i wazyla okolo 65 kilo i wygladala bardzo szczuplo! Sama nie moglam uwierzyc,ze tyle wazy i tak swietnie wyglada!!! Myslalam,ze moze ma miesnie i one tyle waza ale mowila,ze nie cwiczy...dzis wazyt mniej bo miala jakas diete i tez OK wyglada.... Dzieki Tobie AUTORKO mam mobilizacje aby zgubic pare kilo i powrocic do rozmiaru S:D BEDE tutaj zagladala jak to tylko bedzie mozliwe:D

Gość huhuhaaa
hsderwyrwa ja też mam "trochę brzucha". Ale jak zakładam spodnie to jakiś tam dużych boczków nie mam. Nigdy nie myślałam o diecie tylko np o ćwiczeniach na brzuch. ale nie wiem po jaką cholerę naczytałam się o wadze i wymiarach i teraz mam dosłownie doła. Nie mam silnej woli i nigdy nie miałam. Zawsze muszę coś zjeść choć dziś przebiłam samą siebie. Nie wiem jak to będzie. Miałam też raz taką fazę kiedy chodziłam do szkoły, wtedy śniadanie, później do godz 16 nic, mały obiad i nic więcej. Wydawało mi się, że to mało ale to nie ruszyło mojej wagi. Której z resztą sama nie rozumiem. Jak ważyłam się tydzień temu to miałam 51,40 w ubraniu :/// A dziś mam już 52,95. I miałam tak przez całe wakacje. jednego dnia miałam 53 a drugiego 50,5.

Gość hsderwyrwa
huhuhaaa - tez mam duze wahania wagi i nie wiem jak to jest,ze w ciagu dnia az kilo mi spadnie jak bardzo malo jem ! Od dzis mam dietke (chociaz zjadlam pare pierogow na obiad:P) i zobacze jaka waga bedzie za tydzien w piatek:D Mam motywacje dzieki Tobie bo miescisz sie w rozmiar S badz XS i nie ;powinnas odchudzac sie ale tak jak napisalas cwiczenia na brzuch jakies zastosowac aby go ujedrnic skoro masz brzuszek.....latwo sie mowi,trudniej sie robi bo ja tez musze takie cwiczenia zastosowac a jakos nie chce mi sie:/ Mam slomiany zapal ale wytrwam i schudne:D Jak pracuje to chudne w oczach bo mam duzo pracy i jem posilki o stalych porach ,nie podjadam a teraz mam wolne i jem czesto:/

Gość hsderwyrwa
Hula Hop podobno jest super na wymodelowanie brzucha :D

Gość huhuhaaa
hsderwyrwa damy radę! :) Ja przerzucę się na dietę jabłkową : )) Są bardzo sycące. I porobię trochę brzuszków. Stronę wrzucam do zakładek i wpadam w przyszły piątek! :) Zobaczymy co z nas zostanie :D Trzymaj się! :)

Gość hsderwyrwa
huhuhaaa - musimy dac rde:D Dieta jablkowa jest super bo sama taka stosowalam....dawno temu ale wiem,ze dziala:D Jablko ma duzo blonnika i jest owocem przeczyszczajacym jak zje sie dzu ojablek w ciagu dnia! Ja tez bede za tydzien!!! Milego weekendu:D

Gość ghrrrhhrr
Też mam takie wymiary ale ważę przy tym 60 kg i ta waga mnie przeraża i chciałabym schudnąć.

Gość huhuhaaa
ghrrrhhrr to gdzie Ty masz te kilogramy?

Gość hsderwyrwa
ghrrrhhrr - witaj:D Co Cie przeraza najbardziej w Twoim ciele? huhuhaaa - jednak jeszcze jestes:)

Gość ghrrrhhrr
Nie mam pojęcia. Nie sądzę abym też miała ciężkie kości... Ważąc 50 kg wcale nie czułam się jakoś specjalnie szczupła. nie wiem ile mam w udzie i łydce (i nie chce mi się sprawdzać). Jednak w biodrach mam 90-91, w talii 64, w piersiach 90-91. Moja waga nieustannie się waha między 57 a 60kg

Gość hsderwyrwa
Kurcze...widze,ze mam gruba talie patrzac na Wasze wymiary i na moje:/ Porazka.....musze ograniczyc chcleb,ostatnio za duzo go jem, sosy typu sos czosnkowy do chleba i ogolnie zadbac o siebie! grrrrhrrr- ile masz wzrostu?

Gość ghrrrhhrr
Mój wzrost to 167, więc niewiele. Pisałam już wcześniej ale nie widzę swojej wypowiedzi. Najgorsze ze wszystkiego w moim ciele to grube ręce. Widać też, że zaokrągliłam się na twarzy. Właściwie to chciałabym też zrzucić z brzucha, ud i chyba całej reszty. Przeraża mnie ogólnie mój ciężar. Przeskok z 47-50 na 57-60kg to "lekki" szok

Gość hsderwyrwa
ghrrrhhrr - fakt...10 kg.przybylo Ci...moze masz tak zima? Wtedy wiekszosc ludzi nabiera cialka.....prubowalas juz cos z tym zrobic?Jaka dieta?Cwiczenia?czy na razie nic z tym nie robilasJa od dzis mam plan aby schudnac:D Musi sie udac!!!! Teraz mam wielka motywacje do tego:D TY tez DASZ RADE! Musimy sie wspierac a bedzie Nam latwiej:D PS.Wlasnie ogladam skoki narciarkie i skoczkowie sa tak chudzi,ze szok:P Taki wymog ich zawodu