Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykły facet przecietny

Jak zdobyc atrakcyjna kobiete?

Polecane posty

Będąc zwykłym przecietnym facetem mam szanse zdobyc ładna kobiete? Czy taką bede pociągał fizycznie? Jeśli charakter mam bardzo ok.

Gość ghrrrhhrr
a dlaczego chcesz zdobyć atrakcyjną kobietę samym będąc przeciętnym? Szukaj we własnym pokroju a nie jeszcze wybrzydzasz :O

nie pójdę do prostytutki, szanuje siebie i mam swoja godność. jakim facetem trzeba byc by zainteresować taka kobietę? Może jest tutaj piękna kobieta i napisze czego wymaga od wybranka?

Gość jjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaa
jak jestes przecietny to poszukaj przecietnej kobiety

Gość lolita 8745
żadna nie będzie marnowała swojej urody na byle kogo. To karta przetargowa musisz coś dać w zamian. Zastanów się co masz do zaoferowania. Zobacz kim są mężowie najpiękniejszych modelek i zastanów się dobrze.

Gość kłakznosa
zdobyć? zdobyć to możesz medal z ziemniaka na wiejskiej paraolmpiadzie! na dziewczynki się idzie do agencji i masz co tylko chcesz!

mowie o normalnych atrakcyjnych kobietach a nie modelkach które maja dwie lewe ręce do pracy i ego z dupy wzięte :o Czy atrakcyjne kobiety nie lubia pomocnego uczynnego miłego rodzinnego faceta ktory zarabia dobrze jak na polskie warunki?

Gość kłakznosa
a tak zasadniczo to każda jest szmatą bo leci na kase! tylko prostytutka nikogo nie oszukuje że kocha czy inne kłamstwa! światem kur­estwo włada od zawsze i na zawsze!

przede wszystkim zadbaj o siebie. higiena osobista, ładne ubranie, dobre perfumy, porządne buty. dbaj o dłonie - równo przycięte, czyste paznokcie, twarz - gładko ogolona lub z delikatnym zarostem jeśli Ci pasuje, absolutnie bez obrzydliwych pryszczy (są na to preparaty w aptekach), świeży oddech i zdrowe (wyleczone) zęby. to z grubsza tyle. jeśli jesteś przeciętny, ale masz naprawdę fajny charakter, jako takie wykształcenie i robisz cokolwiek zawodowo, a nie pierdzisz w kanapę całymi dniami, to powinno wystarczyć :)

Własnie na taka odpowiedz czekałem, dzieki! Czyli jest nadzieja

Gość jaja jak balony
skoro nieźle zarabiasz to inna sprawa. Zapraszaj do porządnych knajp kina itp itd. Bądź dobry w łóżku to będzie ok

Gość czas żęcia
polecam inwigilację :classic_cool:

Miałam na myśli humorzastą primadonnę. Grunt to zadbać o siebie, nawet jeśli to znaczy, że raz na jakiś czas trzeba się wybrać do kosmetyczki, żeby oczyścić cerę, fajne ciuchy i trochę pewności siebie.

Gość koń małopolski
SKORO NA TAKA ODPOWIEDŹ CZEKAŁEŚ TO PO CO ZADAJERY TO PYTANIE CZY MASZ SZANSĘ SKORO I TAK CHCESZ USŁYSZEĆ ŻE MASZ I INNA ODPOWIEDŹ CIĘ NIE ZADOWALA !!!

Gość kłakznosa
musisz mieć zęby! no to niezły argument!!!

Czekałem na dłuższą konkretna wypowiedz i taka dostałem

Gość ekspertka...
Juz ja poznales czy dopiero zamierzasz....bo to dosc istotny aspekt... jesli jescze sie nie znacie...musisz ze zdobywaniem wyhamowac...

Gość co to za cyrk???
"przede wszystkim zadbaj o siebie. higiena osobista,

Gość ptasiek nastroszony
ciekawe , że pijaki czy narkomani swoj atrakcyjny alkohol czy narkotyk zdobyć umieją a trzepacze atrakcy6jnej Niewiasty jakoś nie

Gość co to za cyrk???
"przede wszystkim zadbaj o siebie. higiena osobista, ładne ubranie, dobre perfumy, porządne buty. dbaj o dłonie - równo przycięte, czyste paznokcie, twarz - gładko ogolona lub z delikatnym zarostem jeśli Ci pasuje, absolutnie bez obrzydliwych pryszczy (są na to preparaty w aptekach), świeży oddech i zdrowe (wyleczone) zęby. to z grubsza tyle. jeśli jesteś przeciętny, ale masz naprawdę fajny charakter, jako takie wykształcenie i robisz cokolwiek zawodowo, a nie pierdzisz w kanapę całymi dniami, to powinno wystarczyć" Przeraża mnie brak wymagań polskich kobiet :O