Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masta of dizasta

Problem ze smartfonem

Polecane posty

Gość Masta of dizasta

Cześć wszystkim. Ostatnio kupiłam sobie nowy telefon, a jest nim smartfon Sony Ericsson Xperia x10 mini pro. Nie mogę nigdzie znaleźć w instrukcji jak zablokować czyjś numer tak, żeby do mnie nie dzwonił. Oprócz tego nie wiem jak się pojedyńczo usuwa kontakty z książki telefonicznej (po uruchomieniu mobilnego facebooka weszłam na swoją książkę telefoniczną i się przeraziłam - mam 120 osób i głównie to znajomi z fb nie chce niektórych w swojej książce telefonicznej, ani nie chce wszystkich usuwać ;s) Błagam pomóżcie!

Gość takai moto
do blokowania są specjalne programy. Np na symbiana black list do blokowania niechcianych połączeń. Zazwyczaj innej opcji nie ma. Reszta to nie wiem ja mam samsunga starszego typu z symbianem

Gość takai moto
do blokowania są specjalne programy. Np na symbiana black list do blokowania niechcianych połączeń. Zazwyczaj innej opcji nie ma. Reszta to nie wiem ja mam samsunga starszego typu z symbianem

Gość takai moto