Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna zbyt samodzielna...

Apokalipsa. III sekret. Wszystko wskazuje na zbliżający się koniec

Polecane posty

Gość no fakt tylko
ludzie się nie chcą poprawić, propagują narkotyki, aborcję i seks bez zobowiązań a do tego takiego oszustwa w polityce i walki z kościołem dawno nie było, nawet biskupi nie bronią znaku naszej wiary Krzyża ani nie chcą uznać Jezusa za Króla, jest mnóstwo materiałów jak zapobiec konfliktowi ale nie chcą ludzie czytać bo to by oznaczało zerwanie z sielankowością i uznanie Pana Jezusa za jedynego Króla, nawet biskupi odmawiają tego tytułu Jezusowi a sami pozamykali się w pałacach tytułują eminencjami i nie zauważają, że ten rząd europejski alei w Polsce uciskają naród to chyba normalne, że Bóg skończy poniewieranie Jezusa i Jego wiernych. Jak za Noego, pili, bawili się aż potop przyszedł. Miłego szkalowania mnie :-)

Ja tą przepowiednie też traktuję jak to co wyło w czasach Noego... Szkoda że tak się dzieje...ale wszystko wskazuje na to, że koniec jest faktycznie bliski.... nie wiem zresztą czy to nie jest dobry początek złego końca...

Gość no fakt tylko
we wszystkich katolickich przepowiedniach jest wyraźnie powiedziane, że koniec zależy od naszego życia, jeśli będzie zgodnie z 10 przykazaniami to końca nie będzie i Bóg błogosławił będzie no ale Boga zdetronizować chcą a na to On nie pozwoli

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
I co w związku z tym możemy zrobić -nic:( Lepiej zajmij się dalszym usamodzielnianiem i przestań liczyć na to że wstawiłaś super temat .

To prawda.... ech... możemy jedynie przekazywać ta wiadomość dalej... moze chociaż część ludzi się nawróci...

Gość no fakt tylko
no i właśnie o to chodzi, jedyny ratunek dla świata to uznanie Jezusa Królem a o tym też szeroko możemy poczytać :-) zwłaszcza Polacy powinni to uczynić bo sam Jezus mówi że jeżeli Polska uzna Go Królem to On Polskę wywyższy w potędze i chwale i będzie to naród dominujący na świecie który przyniesie pokój no ale jest ten warunek a jak widać raczej Jezus ma wrogów coraz więcej nawet w postaci kapłanów kościoła którzy zapomnieli o swoim powołaniu

Gość szkoda tylko ze
samodzielnie nie myslisz

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Ta co jeszcze ???:D Ja was też wywyższę :)Uczyńcie mnie królową,a drobne datki wpłacajcie na moje konto (mogę podać :)).Wpłacajcie a będziecie wywyższeni i wybrani :D:D:D

Gość no fakt tylko
http://www.intronizacja.pl/ możecie się nabijać bo tylko to umiecie a Jezus nie chce żadnych datków nawet krytykuje swoich kapłanów za to i upomina że jeżeli będą tak postępować, że przez ich działania ludzie odłączą się od Kościoła czeka ich niestety piekło :-(

Gość no fakt tylko
niestety każdy kiedyś musi umrzeć i spojrzeć Panu w oczy a jak się Go wyśmiewało to i spojrzeć nie będzie można ze wstydu, śmierć to sprawiedliwość i każdy nawet władca tego świata umrzeć musi a co potem ?

Dzieje się....

Ojej to już bodajże piąty koniec świata w moim życiu. Powoli się przyzwyczajam. Czego to nie było w tym panteonie dziwów. :D

rzeczywiscie to, co sie dzieje na swiecie to jakas masakra, ta przemoc, nienawisc, obrazanie Jezusa, ale ja jestem dobrym czlowiekiem, chodze do kosciola, na tace nie zaluje wiec mnie koniec swiata ominie :-D

Nie ma się co zbyt pochopnie cieszyć. Pewnie jak zwykle przełożą. W tym kraju nawet kilometr autostrady oddaje się do użytku z rocznym opóźnieniem, a co dopiero takie przedsięwzięcie jak koniec świata zorganizować.