Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Odpowiem na Wasze ogólne pytania! [czesc 3]

Polecane posty

Gość łebska zofia
jaki jest Twój iloraz inteligencji?

Gość gdzie chodziłeś do podstawówki
slodziaku wertypiaku? 🌼

Gość istniejeczynie
Czy Czupakabra istnieje naprawde?

Gość blumen222
saj sobie spokoj z babskim forum, pocieszenia tu szukasz, proponuje forum w stylu http://forum.vwgolf.pl/,a nie nudzisz tu konia

Gość dsjfifhfdjfdskfggf
w czym przeszkadza ci mokra glowa? i czy bede z ojcem mojego dziecka ?:)

jennifer8787*** - ja nie zakladam o sobie tematow. za to ty to robisz, nawet dajesz fotki. po tym jak zobaczylem teojego mena wspolczuje ci. typowa mloda lasak z dziadem. porucha sobie i cie wyjebie.

Gość kliinn_
dlaczego masz na miejscu wszystko w głowie ? PS chyba ci mózg się wypłukał podczas prysznicu

Gość sbvsbwBRB
5 najladniejszych lasek na kafe?

KAMELEON .................???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? nie widzę odpowiedzi na moje pytanie czyżby za trudnee ojjjjjjj

wredna blondyna - bo mozna wyzywac ludzi itp. trafilem, nie wiem cos o ciapatych szukalem chyba. tzn. o zwiazkach polek z ciapatymi . tez wchodze czesto na pudelka.

Beatka s-k - chuj ci do tego;) istniejeczynie - nie wiem. Lisabet S. - imie rozy. dsjfifhfdjfdskfggf - musiale wrocic po recznik. a to nie wiem. hefryk trąbolek bąbolek - zmienny.

Gość referendiaa
Przychodząc do sklepu spożywczego licze towary na półkach alfabetycznie po czym spoglądam na ekspedientke sklepu by patrzeć na jej tzytze, biore reklamówke i w tanecznym kroku opuszczam sklep po czym udaje sie na msze do kościoła, przy wejściu zanurzam głowe w wodzie święconej i myjem włosy wyjmując z reklamówki przy tym szamponełe po czym rzucam włosami i ochlapuje parafianów robiąc znak krzyża i dyskretnie wycierając sie w sutanne ojca księdza, na koniec mszy klęcze w drewnianej ławce pijąc sobieskiego i biore snikersa na przegryche.

Gość Prezes Wertypp
Przychodząc do sklepu spożywczego licze towary na półkach alfabetycznie po czym spoglądam na ekspedientke sklepu by patrzeć na jej tzytze, biore reklamówke i w tanecznym kroku opuszczam sklep po czym udaje sie na msze do kościoła, przy wejściu zanurzam głowe w wodzie święconej i myjem włosy wyjmując z reklamówki przy tym szamponełe po czym rzucam włosami i ochlapuje parafianów robiąc znak krzyża i dyskretnie wycierając sie w sutanne ojca księdza, na koniec mszy klęcze w drewnianej ławce pijąc sobieskiego i biore snikersa na przegryche.

kliinn_ - sprawdze czy tam zostal. sbvsbwBRB - no mysle, ze skizto, LL, Mychol ale nie wiem kogo wymienic jeszcze. musialbym sobie przypomniec mordy. :)

Gość sbvsbwBRB
Mychola zdjecia nie widzialem, ll taka sobie, skizto jest sliczna ale mloda

Gość poznanski kwiat polny
Prezes to mnie dodaj ❤️