Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madiiita

Boicie się same chodzić wieczorami na spacery z psem?

Polecane posty

Gość madiiita

Mieszkam sama , mam mieszkanie w bloku i mam psa Husky'ego 8 miesięcznego. Najczęściej wychodze z nim na ostatni spacer o godz. ok 22:30. Sama nie wiem czy to dobrze że młoda 22 letnia dziewczyna wieczorami spaceruje po okolicy , fakt mam dużego psa ale co z tego i tak ktoś mnie może zaatakować prawda? Chłopak mieszka pół godziny drogi ode mnie więc nie sposób żebym po niego codziennie dzwoniła żeby ze mna i z moim psem spacerował. Jak wy sobie z tym radzicie? Wychodzenie wcześniej nie wchodzi w grę bo mój psiak i tak ledwo wytzrymuje do 7 rano następnego dnia...

nie martw sie i tak jestes taka brzydka, ze nikt cie nie bedzie chcial porwac i zgwalcic, a okrasc nie ma z czego bo jestes za biedna :-D Mam nadzieje, ze po tych slowach poczujesz sie bezpiecznie

Gość niemiła miłka
między blokami bym sie nie bała, ja mieszkm na skraju lasu i łąki która jest przejsciem do miasta więc kaZdy tam może sie napatoczyć, ale ja chodze w nocy na skraj lasu i skraj łąki.

Gość hiuyiiu
moim zdaniem mozesz spokojnie wychodzic o 21. Jesli pies sie dobrze wysika, to spokojnie wytrzyma do rana

Gość madiiita
beatka won z mojego wątku pasztecie :D

Gość nie mamy takich problemów
i normalnie wychodzimy z domu o której chcemy, to nie średniowiecze

Mam psa 9 miesięcznego,ostatni raz wychodzę około 19.Zdarza się że i o 20 wyjdę ale musi mi się chcieć.Rano wychodzę około 8 jak zaśpię to godzinkę później:D

Marika... współczuję Twojemu zwierzakowi. Wychodź bez obaw, nikt Cię z psem nie zaatakuje. Poza tym, jeszcze nieraz będziesz zmuszona i w nocy wyjść, jak pies będzie miał sraczkę.

Gość madiiita
no tak ale mieszkam w dość niebezpiecznej dzielnicy gdzie pełno drechów chodzi i dlatego mam takie obawy... a mój piesek każdą nieznajomą osobę wita z dziką radością więc chyba by mnie raczej nie obronił... :(

Gość różowa pomarańcza
ja ostatni raz wychodze ze swoim właśnie ok.22,ale też nie zawsze bo jeszcze moi rodzice z nim wychodzą,,a mieszkam w zaciszu miasteczka blisko lasu i tez sie troche boje i czuje niepewność ale ludzie jeszcze o tej porze chodzą a wogóle to staram się nie odchodzić za daleko od bloku w którym mieszkam;)

Gość madiiita
no tak ale mieszkam w dość niebezpiecznej dzielnicy gdzie pełno drechów chodzi i dlatego mam takie obawy... a mój piesek każdą nieznajomą osobę wita z dziką radością więc chyba by mnie raczej nie obronił... :(

Madita, idź z nim na szkolenie. Ja czasem lekko się zestresuję jak widzę większą grupę, ale wtedy wydaję komendę równaj, ściągam smycz i udajemy, że jesteśmy groźni bardzo. :)

Nie boję się, ale u nas wieczorem pieska wyprowadza mąż :) ja zabieram go wcześniej dwa razy na spacer przy okazji spaceru z dzieckiem :)

Dlaczego masz mu współczuć:) Wychodzę tylko na długie spacery żeby się wyhasała. Na każdą jej prośbę,otwieram werandę i piesek wychodzi.Nic na siłę.

Gość a ja wychodze
ze swoim psem ok22 i mam kolo bloku sklep z alkoholem otwarty 24 na dobe ale sie nie boje bo jestem zdrowo jebniea i wiedza o tym a jak ktos chodzi zawsze ta sama trasa to juz menele znaja z widzenia i niezaczepiaja

szczerze mówiąc nie boję się wychodzić wieczorem, a mam psa z cyklu co by wszystkich wyprzytulał... wgl nie jestem strachliwa, ale jak to mówią niektórzy mają więcej szczęścia niż rozumu...

Gość gość
Jeżeli kogos mają zaatakowac to napewno nie osobę z psem :) Nieważne jaki jest twoj pies , oni go nie znaja , więc mogą myslec ze zaraz sie na nich rzuci czy coś. Możesz sobie kupic gaz pieprzowy jeżeli będziesz czuła się z tym bezpieczniej , albo zapisac się na karate czy kick boxing , moze sie okazac ze to twoja nowa pasja i zawsze coś dla zdrowia :)

Gość gość
A w jakim mieście mieszkasz i na jakim osiedlu ? Krakow Nowa Huta albo Warszawa Praga ? ;D

Gość gość
mam Goldena i z tą ciotą goldenią boję się chodzić po parkach czy ciemnych zaułkach bo na tę ciotę liczyć nie można ,sam by szybciej nawiał gdyby coś się działo :D te psy nie nadają się dosłownie do niczego :O kiedyś miałam owczarki i na te psy zawsze mogłam polegać mądre bystre inteligentne czujne ,zanim ja coś dosłyszałam Owczarek już dużo wcześniej patrzył w kierunku w którym coś dostrzegł. A c***a Golden zafascynowany jedynie wąchaniem sików i kup innych psów,debile nie psy darmozjady pasożyty pustaki :O