Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość JakOszczedzac

tanie nie znaczy gorsze.. czyli...

Polecane posty

Gość JakOszczedzac

sposoby na oszczedzanie ;) piszcie czy macie jakies oraz wymiencie jakies dobre tanie produkty :) zaczne ja: -plyn do mycia naczyn kraft ( z biedronki) super sie pieni, wydajny w uzyciu, dobrze myje i zapach tez spoko, nigdy go nie zamienie na inny -warzywa na patelnie ( rowniez z biedronki) super do obiadu do jakiegos mieska, latwe w przyrzadzeniu, ze wzgledu na niska zawartosc kaloryczna swietne dla osob odchudzajacych sie - kosmetyki do makijazu firmy Sensique ( dostepne w drogerii Natura) dobre kosmetyki w niskiej cenie, od lat stosuje podkladu jak i pudru prasowanego tejze firmy - szampon do wlosow dla dzieci Bambi, smieszna cena bo ok.2 zl, malo chemii, dobrze myje i sie pieni, nie podraznia skory glowy wlosy po nim mieciutkie dobrze sie rozczesuja.. pomimo iz jest dla dzieci ja sama stosuje ;) - mgielka do wlosow Radical, fajna w celu odswiezenia wlosow, lekko usztywnia, nablyszcza wlosy, nie obciazajac ich, ale niektorym lesny zapach moze sie nie podobac - kupowanie odziezy uzywanej.. za super niska cene mozna czasami cos na prawde fajnego na siebie znalesc - zrezygnowanie z telefonu stacjonarnego.. bo po co on potrzebny? skoro sa komorki i komorke przeciez mam zawsze przy sobie a tak to chociazbym nie dzwonila z domowego...i tak trzeba placic. no to teraz Wy :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować