Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astrologus centauri

badanie astrologiczne

Polecane posty

Gość astrologus centauri

szukam kobiet które czują się zaniedbane przez męża lub partnera. Którzy nie przytula nie powiedzą miłego słowa ani komplementu. Robię prywatne badanie astrologiczne. Proszę podać znak zodiaku takiego faceta. W zamian mogę postawić horoskop partnerski lub indywidualny.

Gość astrologus centauri
co wszystkie macie cudownych i kochających mężów. Mogę wam wiele powiedzieć o was samych. Chce tym badaniem tylko potwierdzić swoje ustalenia.

Gość Leszek Szuman mi nie stawiał
horoskopu, mimo, że była okazja :P ty tez nie będziesz :D

Gość astrologus centauri
no tylko może dekadę czy z kwietnia czy z marca to ci napisze więcej

Gość astrologus centauri
barany kwietniowe zazwyczaj są indywidualistami nie znoszą sprzeciwu. Bardzo uparte i szorstkie w sposobie bycia. Tzn czują ogromną potrzebę niezależności i wolności. Nie można ich krępować. Nerwowe lubią bijatyki. Nie mogą usiedzieć w jednym miejscu. Nie przejmują się za bardzo że ktoś inny może przez nich cierpieć są egoistami. Lubią wysiłek fizyczny. Ale przytulać się lubią. Napisy czy dużo dobrze przewidziałam i o swoim znaku to ci partnerski postawie

Gość barany kwietniowe:
20.04. - Hitler 20.04. - Mahomet

Gość astrologus centauri
waga znak piękna i miłości. Październik ? Odczuwasz ogromne pragnienie bycia we dwoje wielkiej miłości wspólnoty cielesnej jak i duchowej. Wszystko co robisz pragniesz podporządkować ukochanej osobie dzielić z nią smutki i radości. Jesteś bardzo tolerancyjną i inteligentna istotą. Lubisz komplementy pragniesz się podobać swojemu wybrankowi jeśli zostaniesz odrzucona bardzo cierpisz. Trudno ci się zdecydować jesteś pełną wahań. Na swych szalach warzysz wszystko za i przeciw. Nie podejmujesz pochopnie decyzji. Kochasz piękno. Ładne osoby. Uroda jest dla ciebie ważna lubisz dbać o siebie. Lubisz imprezy towarzyskie i nie lubisz samotności. W łóżku macie z baranen sporą szansę na dobry sex ale on w życiu będzie czuł się skrępowany. Ty jesteś delikatna i subtelna a on szorstki i impulsywny

Gość astrologus centauri
no i jak moja prognoza. Nie możesz się tak niecierpliwic. Nie wszystko mogę od razu wyjawić