Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

KOBIETA NIE POWINNA PIC ALKOHOLU

Polecane posty

Bo to wstyd, kobieta nie powinna pic alkoholu, ewentualnie malusienki kieliszek wina,gdzie ledwo wlany zostal naparstek wina. Kobieta nie powinna pic. WIadomo, ze baba pijana to dupa sprzedana. Jak raz u nas na wsi zobaczylismy pijana babe oczywiscie z miasta to zaraz o niej poszly plotki i ktos nasciemnial mezowi ze go zdradzila po pijaku. Ja nigdy nie mocze nawet ust w alkoholu, bo jestem kobieta z klasa.Mój maz owszem, ale to facet wiec mu wolno, choc on zwykle wypija tylko kieliszek lub dwa i na tym koniec.

Jesteś yebnięta, Beatko. :) 🖐️ Takie szumowiny jak ty sprawiają, że baby nadal mają gorzej.🖐️

Gość Ona jest z
Proszowickiego, a jak na te tereny to i tak jeszcze nie takie zacofane poglądy...

Gość wfhnewfjknhewrkfjrewfrew
przegralas zycie kuro domowa. masz jedno zycie wiec ciesz sie nim,szalej,upijaj sie,kochaj i ustatkuj sie najpozniej jak sie da :)) a jako babcia usmiechniesz sie i powiesz to byly czasy, a gorace wspomnnienia beda rozgrzewac do konca zycia :)

Gość różowa pomarańcza
twój mąż pije tyle co ja,choć jestem abstynentką

tak ale taka puszczjaca sie babcia pojdzie do piekla a taka porzadna jak ja oczywiscie do nieba i bedize sie radowac razem z Panem naszym w Niebiosach :-D

Gość Ona jest z
No tak... Od Badylarzy gorsi są tylko Kielonie :O

Gość Ty tępy janie
Beatko Szmatko Jenniferowata podobna nie mieszkasz na wsi won kapuściany łbie Walne se teraz browara i porządnie bekne

Gość poznanski kwiat polny
o, Beatka i jej mądrości :)_ ja nie pije.. bo jestem w ciąży :P a tak to z kolega 0,7 zawsze obalim :P

ksiadz dobrodziej wybaczy :D :D indywidualna spowiedz i grzechy odpuszczone

przy czym kolega po tej 0.7 lekko i z nutka obrzydzenia wylize moja wagine, z której podczas ciazy wydostaja sie pieniste uplawy o zapachu rybim

ja jak sie spowiadam na spowiedzi indywidualnej wkladam ksiedzu reke pod sutanne i poruszam reka dotad az odpusci grzechy i da rozgrzeszenie

Gość Ty tępy janie
o ja piergole wszedłem na link Beatki druga pozycja dobrze ,że w tak pomniejszonej wersji bo bym wymiotów dostał bez %

Gość rola fixma
ale marny podszyw beatki buahahahahahahahah przestan sie kompromitowac bo ani smieszny ani madry nie jestes

a ja pije i się tego nie wstydze trzeba pić z głową. A ty Beatko jakoś niedoceniona przez męża się czujesz czy co że takie fanaberie wymyślasz?

Nie powinna? Bez przesady.... Ten kto nie umie pic albo zachowywac sie po alkoholu nie powinien pic.

no i skonczyla sie kariera mojego podzywacza, jej tematy zostaly usuniete i zostal zablokowany jej dostep do forum

beatka dzwonilas na policje? :D aha i nie wiesz co to jest alpaga? :D:D :O podszyw - masz ❤️ :*

beatka dzwonilas na policje? :D aha i nie wiesz co to jest alpaga? :D:D :O podszyw - masz ❤️ :*

Matko i córko!! Co jest złego w tym ze dziewczyna sie napije %-ów?! Nie zgodzę sie z twierdzeniem: dziewczyna pijana-dupa sprzedana. Jak jest młoda to niech imprezuje, pije, szaleje ile wlezie. Po pierwsze to mamy XXI wiek a po drugie jak jest mądra to i po pijaku trzeźwo mysli. Takie jest moje zdanie. Sory jak kogos urazilaaaam :]

Beatka to jakaś zmyślona postać znudzonej kury domowej. Nie wierze że taka Beatka może być prawdziwa. A już szczególnie z tym zdjęciem.

kochany podszywaczku jeszcze ci obciagne za to i wylize serek spod napletka, kochany ❤️