Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość youdontknowlove

studniówka - problem z dziewczyna, idzie z innym

Polecane posty

Gość youdontknowlove

Mam problem z dziewczyna, jestesmy razem poltora roku. Nie moge iść z nią na studniówke ponieważ pracuje i nie moge nic z tym zrobic. Staralem sie o wolne, zamiane lub cos ale nie da rady bo jestem nowym pracownikiem i musze byc w pracy. Moja dziewczyna nie ma z kim isc dlatego postanowila skorzystac z "wypożyczalni" chlopakow na studniowke z internetu. Czy uwazacie ze ona postepuje dobrze? Jest mi bardzo przykro ze idzie sie bawic z jakims fagasem :/ czy powinienem strzelic focha? Co o tym myslicie? Jak powinienem sie zachowac?

Gość zgyt
dupa jestes jak nie mozesz wziasc wolnego

Gość jigyx
Dziwna ta Twoja dziewczyna. Widocznie dla niej ważniejsze jest żeby iść z kimkolwiek i sobie wstydu nie narobić. Jakby poszła z jakimś przyjacielem to jeszcze rozumiem ale taka wypożyczalnia? Moim zdaniem, branie faceta z wypozyczalni jest równoznaczne z wysyłaniem sygnału - jestem zbyt głupia/brzydka żeby sobie kogoś znaleźć a jednocześnie zbyt fajna żeby iść sama, bo same idą tylko looserki. :o Myślę, że powinieneś jej powiedzieć, że Ci przykro że idzie z jakimś pajacem, którego nawet nie zna i zapytać jakby sie ona czuła gdybyś na jakieś większe wyjście poszedł z jakąś dziewczyną jak ona nie bedzie mogła. Generalnie trochę niedojrzała ta Twoja dziewczyna

Gość youdontknowlove
to nie jest prowo a ja nic nie poradze ze nie moge ze nie dostane wolnego :(

Gość zupełnie nie rozumiem
Moim zdaniem za wszelką cenę powinieneś załatwić sobie wolne na ten czas. Studniówka ma się raz w życiu i nie dziwię się dziewczynie, że chciałaby ja spędzić w sposób cywilizowany. Przecież nie pójdzie sama, czy z bratem.

Gość chudyed
ja bym jej nie wybaczyl

Gość skfmfwosfs
wg mnie kazdy ma po trochu racji jednak dodam od siebie-o co masz pretensje?? chciala isc z Toba a ze nie mogles to czyja jest wina? na ten jeden dzien gdybys kombinowal wczesniej na pewno daloby rade zalatwic nie zachowuj sie jak dzieciak

Gość chudyed
jestem nowym pracownikiem pracuje od miesiaca i od samego poczatku probowalem zalatwic sobie wolne na ten dzien

boze zrozumcie i jego ! jest nowy a szef jak szef zawsze na dzien dobry zajdzie za skore, moim zdaniem powinna pojsc ze znanym wam obojgu kolega, a nie jakims z internetu ;o

ja bym mojemu takiego swinstwa nie zrobila, poszlabym albo z jakims JEGO kolega, albo wcale. ale raczej wcale bo co to za zabawa bez najwazniejszej osoby w zyciu...

a ja mam tak ze zaprosilam, jutro studniowka a on mnie w międzyczasie oklamal wsio sie posypalu i wgl bez ochoty na 100 jestem padaka;/

Chyba nie do wszystkich dociera, że studniówka jest uwieńczeniem ukończonej szkoły średniej i jest tylko JEDEN RAZ W ŻYCIU, więc takie teksty typu, że poszłabym z kolegą, są śmieszne i żałosne, bo w takiej chwili chce się być z osobą nalbliższą. A ci co mówią, że wcale y nie poszły, zapewne nie lubiąchodzićna tego typu imprezy, albo poprostu kłamią. Łatwo się mówi, jak nas problem nie dotyczy.

Gość to moze ktos powie
Zupełnie nie rozumiem - to ty kurwa nie rozumiesz ze praca jest darem od boga w dzisiejszych czasach, wiec jak jest chlopak nowy i uzasadni ze chce wolne na studniówke swojej laski to go wyśmieja i wyleja na zbity pysk, więc nie pierdol głupot, studniówka studniówką a zarabiac na życie trzeba

No to o co chodzi, dziewczyna ma nie iść na studniówkę? Ty powyżej, jak nie umiesz sie wypowiadać, to lepiej nie angażuj sie w ogóle.