Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikamarys

Pomocy !

Polecane posty

Gość monikamarys

Wczoraj użyłam po raz pierwszy nafty kosmetycznej z Firmy ''ANNA'' z wyciągiem z czarnej rzodkwi i doznałam szoku !! Przy myciu wypadło mi dwa razy więcej włosów niż normalnie .. przy czesaniu było to samo ! Przestraszyłam się ... Słyszałam gdzieś że przy początkowym stosowaniu tak jest .. ze muszą wypaść te stare osłabione włosy by mogły rosnąć nowe .. Czy to normalne ??

Gość ONA ODPOWIADA
Podobnie jak przy stosowaniu skrzypu,pokrzywy itd. Głowa do góry.później już tylko będzie lepiej :)

Gość ONA ODPOWIADA
Podobnie jak przy stosowaniu skrzypu,pokrzywy itd. Głowa do góry.później już tylko będzie lepiej :)

Gość monikamarys
Właśnie boję się dalej ją stosować .. ale po umyciu po żadnej odżywce nie były tak miękkie i lśniące ..

Gość ONA ODPOWIADA
Zniszczone,osłabione wypadną i będziesz miała super fryz:) Przeżyłam to ..ale chwilami bałam się że zostanę łysa. Powodzenia

Gość Irmina45
Ja też tego używałam przez miesiąć i teraz mam łyse placki na głowie i od roku leczę sie bezskutecznie u dermatologa.

26 stycznia nasz rząd podpisze ACTA ACTA to międzynarodowe porozumienie, które stwarza zagrożenie dla Internetu w obecnej postaci oraz godzi w podstawowe prawa i swobody obywatelskie. http://www.laquadrature.net/wiki/Jak_walczy%C 4%87_z_ACTA jeśli nie chcesz by Cię inwigilowało nasze Państwo, nie chcesz kar za swoją wolność słowa NIE BĄDŹ bierny!

Gość Irmina45
ACTA mnie nie obchodzi! Za to lubię mieć dobrze przedmuchaną wysrajdziurę!

Gość monikamarys
Irmina45 Ja też tego używałam przez miesiąc i teraz mam łyse placki na głowie i od roku leczę się bezskutecznie u dermatologa. OOoo to jednak chyba zrezygnuję z tego preparatu ..