Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grycanka

piękna dziewica ale 28 lat:((+ON

Polecane posty

Gość grycanka

czy ktoś może wypowie się tu ( bez ironii i głupich "pseudporad" poznałam wspaniałego faceta w wieku 33 lat, ja mam 28 niestety tak się mi życie ułożyło, że wciąż jestem dziewicą. Ale patrząc na mnie nikt by tego nie odgadł, ładna, wysoka sgrabna, długie ciemne włosy, wykształcon, pewna siebie On się chyba domyślił, że stwarzam taki dystans,w dodatku wie, że chodzę do kościoła..Jestem dziewicą nie dlatego, że czekam na księcia z bajki czy też seks tylko po ślubie.Mam chotę zrobić to nawet bez zobowiązań, Po prostu wiele lat byłam bardzo nieśmiała, paraliżowała mnie bliskość z mezczyznami i tak naprawdę moje życie uczuciowe i pierwsze doświadczenia damsko-meskie rozpoczęło się 2-3 lata temu kiedy rozpoczęłam życie zawodowe po studiach czy to odpycha facetów? dlaczego mezczyzni nie potrafia tego docenić?

Gość :)))))))
fajnie fajnie

Gość okkkkkkk
ej koleś a co tu umieć???? to nie język włoski, żeby wymagał nauczenia się. co za pajac gdzie tu koszmar? weź się puknij w łeb

Gość do pomarańczowego
poziom Twoich wypowiedzi świadczy że jesteś pener spadaj z forum, bo takich chwastow tu nie potrzebujemy!

Gość a w czym problem
dziewczyna i tak tylko lezy, ale jak chłop jest prawiczkiem to już lipa może być

Gość dfgdfg545545
qrwa jakie ludzie mają problemy, rozwala mnie to... Ludzie nie wiedzą za co będą żyć za miesiąc a Ty się przejmujesz dziewictwem? To pewnie przez głupie media, które napchały ludziom do głowy że dziewictwo to coś złego. Otóż nie, większość facetów się tym jara, że mogą jako pierwsi wprowadzić kobietę w tajniki seksu.

Gość fgnmlllllkh
probowalas zwalczyc jakos ta niesmialosc? a teraz jest juz inaczej?