Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnie rodzice do końca studiów

Przez rodziców nikogo nie poznałam!!!

Polecane posty

Mam 27 lat i rodzice nie pozwali mi miec chłopaka do końca studiów. Skończyłam medycyne co kompletnie nie było dla mnie, teraz pracuje na dwóch etatach. Jako rejestratorka medyczna i pomoc dentystyczna. A prace lekarza zostawiłam bo to nie jest zawód dla mnie ale wracając do tematu na 1 roku jak sprowadziłam chłopaka do domu tylko po to żeby go przedstawic to rodzice byli źli, mówili że to nie czas na chłopaków, byłam na ostatnim roku to samo, ojciec narzekał że każdy mężczyzna chce mnie wykorzystac a matka żebym się nie pakowała w pieluchy i małżeństwo, najpierw kariera a dzieci nie musze miec, wnuki dadzą im moi bracia ja nie musze byc matką. I do tej pory by tak było, dzisiaj uświadomiłam sobie że jestem sama dlatego bo słuchałam rodziców.

Gość maturks4
Ty normalna jesteś? Jak masz psychologa w przychodni, to się zgłoś jak najszybciej!

Jak najbardziej nienormalna ale słuchałam rodziców i teraz widze jak na tym wyszłam. Chłopak którego kochałam i on pewnie mnie też teraz jest żonaty. Chodził ze mną dwa lata, nawet mi się oświadczył ale ja powiedziałam mu że jestem jeszcze za młoda.

Gość mnie tak odradzali
wyjazd za granicę i teraz załuję,mam juz 33 lata.

Gość mnie wszystko odradzali
wyjazd zagranicę też, ale i tak wyjadę i zrobię po swojemu, w końcu mogę bo jestem wolna i mogę sama o sobie decydować. Szkoda tylko ze tak późno to zrozumiałam a przez wiele lat yłam uzalezniona od tych hien i krwiopijców podłych