Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slaba kucharzynka

Kupilam salate lodowa i chcialam z niej zrobic salatke do udek pieczonych-pomocy

Polecane posty

Gość slaba kucharzynka

Facet mial kupib mix salat w biedronie ale jak to chlopa wyslac kupil ta lodowa:O no nic musi byc Chcialam zrobic z feta ta salate lodowa,pomidory mam i co jeszcze?

Gość slaba kucharzynka
pomozcie

Gość ja pierniczę
no proszę Cię ja raz kupiłam ten mix sałat z biedronki i nigdy więcej, myślę że facet lepiej zrobił biorąc lodową :P

Gość slaba kucharzynka
cafe🌻 dzieki wielkie a mi smakuja te salaty w kartoniku;) ale faceta po cos wyslac to taki efekt:Pno ale poszedl wiec siedze cicho;)

Gość jak już coś to
a jak masz lenia to pokrój drobno sałatę lodową, do tego drobno pokrojona rzodkiewka, jogurt naturalny i 2 łyżeczki cukru. est pyszna, ale przygotuj ją zaraz przed posiłkiem :)

Gość slaba kucharzynka
jak juz cos-dzieki kochana:) ja mam zawsze lenia:Pteraz zrobie z feta ale nastepnym razem sprobuje z ta rzodkiewka:)

Gość ja pierniczę
ja kiedyś jadłam grecką z kukuryczą i sosem jakimś takim paprykowym... ale za chiny nie wiem jak go się robi i się nie dowiem :( a pyszna była :(

Gość slaba kucharzynka
paprykowym?ale taki z oliwa czy smietana?:P

Gość ja pierniczę
no właśnie nie mam pojęcia :D dawno to było, zresztą nie potrafiłam rozpoznać z czego on :( ale pasował idealnie :(

Gość slaba kucharzynka
ja piernicze-fajna jestes:D ale co tam najwazniejsze,ze smak w ustach jest do tej pory;)

Gość ja pierniczę
a dzięki :D nooo włąśnie nie ma smaku :( tylko wspomnienie że był pyszny :( ale wiesz w restauracji czy w barze to nie sprzedadzą swojego przepisu :( aaa tak w ogóle to wpisz w google sałata lodowa przepisy, jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś ;) jest tam mnóstwo pomysłów :)

Gość ja pierniczę
a wracając do tych mixów sałat, to jakie jadasz? bo ja wzięłam kiedyś z rukolą i jakąś z czymś jeszcze ale nie pamiętam. i nie wiem czy to te dodatki czy ta sałata już tak ma, ale dla mnie była jakaś taka gorzkawa, jak myślisz?

Gość slaba kucharzynka
wiesz co mi sie tez raz trafila gorzkawa i to wlasnie ta chyba z rucola musze sie temu przyjrzec przy nastepnych zakupach;) jest jeszcze z roszpponka-i ta byla chyba dobra w smaku

Gość ja pierniczę
a no no chyba roszpunka czy jakoś tak :D ale tej nie skosztowałam, przeleżała w lodówce jakieś 2 miechy po terminie, jak wyjęłam to wyraźnie nie nadawała się do jedzenia :D

Gość slaba kucharzynka
no po takiej to kibelek okupowany cala noc:D

Gość ja pierniczę
serio? :D ja nie wiem, wywaliłam bo byłam pewna że smakuje tak jak wygląda, czyli okropnie :D jak tam, znalazłaś już jakiś przepis na tą sałatę? mi też właśnie dziś się przypomniało że można by grecką zrobić tylko muszę kupić składniki :)

Gość slaba kucharzynka
i facet kupil tez kukurydze w biedroniemysle pewnie niedobra ale do salatki dodam-do takiej z tunczykiem posmakowalam i mysle jak bonduelle(zawsze kupuje tylko ta z bonduelle pod domem w sklepiku,kosztuje ok.4zl) patrze a ta z biedrony wyprodukowana przez bonduelle:)cos za 2zl:)

Gość slaba kucharzynka
zrobie z feta,oliwkami,ogorem tylko czerwonej cebuli nie mam-ale pewnie bedzie pod domem w sklepiku

Gość ja pierniczę
i fete będziesz z kurczakiem jeść? :) jakoś sobie nie wyobrażam szczerze :P chyba że robisz na inną porę ;)

Gość twoja mmmmmm
do kurczaka najlepiej smakują sery: feta, gorgozola, parmezan i ananas, pieprz i oliwa z oliwek Nie musisz dodawać sałaty i pomidorów

Gość slaba kucharzynka
no do okiadu do tych udek:) jakos tak lubimy:D ostatnio zrobilam do spaghetti taka salate z feta i tez wciagnelismy:)

Gość ja pierniczę
nieźle :D aale kto co lubi :D ja wolę takie standardowe :P ok, idę spać bo padnięta jestem mimo że nic dziś nie robiłam :classic_cool: :P dobranoc :)

Gość slaba kucharzynka
dobranoc🖐️ i dzieki wielki:)