Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

czy tkos z was był na Fuerteventura

Polecane posty

w miesiącah wakacyjcnych ? bo mam dylemta Egipt (po raz 3) ale sprawdzony czy wyspy kanaryjskie .Obawiam się,że tam woda w oceanie zimna i to mnie najbardziej zniechęca

Ja byłam na Fuerta i było bajecznie. W ogóle nie ma porównania do syfiastego Egiptu, tam nawet 10* nie dałoby tego co na wyspie 3. Polecam bo jest pięknie.

Gość zecozejak
Jenny... Taka gwiazda, taka persona, najbogatsza Kafeterianka i tylko na Kanary? No prosze cię :O Osobistość takiego formatu powinna co najmniej do Indii.

Gość fikumikkku
nie, my jesteśmy za biedni. Nie jeździmy w tak spaniałe miejsca, zbieram przez cały rok żeby na weekend raz w roku pod domek nad jezioro pojechac. Ja nawet nie wiem gdzie i co to są wyspy kanaryjskie , za mało pieniążków rodzice mieli , nie wykształcili i brak wiedzy znam tylko bagienko po lasem

Gość zecozejak
No ja myśle że taka persona nie bedzie sie taplać w plebejskich kurortach :classic_cool:

Gość fikumikkku
o Jeny będzie spokój papapa pakuj sie już i wypierdzielaaj nawet na koniec świata i jeden metr dalej

Gość fikumikkku
przecież Ty jesteś świnką :P taplaj się taplaj

Gość fikumikkku
lniania.. wszyscy zrozumieli, ale dobrze że pomyślałaś o jenny jej trzeba wytłumaczyć :P

byłam we IX na Fuerte ..Jandia - piaszczysta plaża b. szeroka i ogromna woda ciepła, wiatr ciepły od Afryki... niedaleko laguna Sotavento pożyczyliśmy auto i pojeździliśmy po wyspie; krajobrazy pustynne, na północy piękne wydmy k. Corralejo i tu ogromne fale