Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kocoszanel

Moj pierwszy WLASNY topic ! ho ho

Polecane posty

Wczoraj mówiłem , że kiedyś chciał zrobić Kobietę , teraz Ty :). Zaczynacie mnie przekonywać. Nie prowokuj "przypominaj" , bo nie chcę znowu , się denerwować :)

"bo nie chcę znowu , się denerwować " Masz racje! W pewnym wieku to staje sie niebezpieczne ;P

ja to o włosach już nawet nie wspomnę, bo mam długie i to jest MASAKRA. a poza tym to muszę iść podciąć końcówki, ale się boję, że mi fryzjerka ujebie 5 cm :o

Gdzie ja trafiłem? Nikt nikogo nie wyzywa... Czyżby dzieci już spały? Dobry wieczór :)

Kiedyś jak poszłam podciąć końcówki (miałam włosy do pasa), to fryzjerka ujebała mi 15 cm. Więcej chyba nie muszę dodawać ;)

"zazdroszczę mi od czapki niekiedy się elektryzują, muszę się wtedy uziemić " Tej, uziemiasz sie w jakis specjalny sposob, czy po prostu glowa o beton?? :P

Kora , czy Ty mnie pocieszasz :D ?? Zaraz , wyjdzie że mam problemy i jestem w depresji heehe. Wy Kobiety tak potraficie

Gość chyba młodzież
spi lub jest gdzie indziej bo nie jest wulgarnie

Nie wiem, co to za topik "NO I...". Nigdy nie wchodzę na oblegane tematy, bo ciężko się do dyskusji włączyć. Masz talent Kocoszanel - musisz częściej tematy zakładać, to może kultura na Kafe wróci (podobno kiedyś była :P )

kiedyś kultura byla nawet na F23, specyficzna ale zawsze kultura, teraz to same pomyje bez treści

"Kiedyś jak poszłam podciąć końcówki (miałam włosy do pasa), to fryzjerka uj**ała mi 15 cm. Więcej chyba nie muszę dodawać " To wyobraz sobie taki moty! Masz 13 lat idziesz do fryzjera z wlosami do polowy tylka, wychodzisz - ledwo za lopatki! A hcialas podciac MINIMALNIE KONCOWKI!! wylam jeszcze na miejscu , nie moglam przezyc heh a babka z tekstem ze obciela tylko te co zniszczone! Tylko to byly czasy gdym oje klaki nie znaly pojecia "suszarka"! Byly zadbane i nic nie bylo "wysuszone!! Trauma na cale zycie :) Od tamtej pory "terroryzuje " mojego -i kazdego wczesniej- fryzjera, przy kazdym ruchu :D

Nie , po prostu jak KOKO zakłada temat. To nikt nie wchodzi , bo wieje Nudą. Wybacz mała , musiałem :)

Gość chyba młodzież
kultura nie wroci na kafe tak jest tylko przez pewnie czas

"Masz talent Kocoszanel - musisz częściej tematy zakładać, to może kultura na Kafe wróci " dzizas! mam misje!!!!!!!!!!! :D