Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kocoszanel

Moj pierwszy WLASNY topic ! ho ho

Polecane posty

"zjadłbym cos głodny jestem mam chleb , jajka, kiełbasę, ogórki konserwowe " to jedz :D jajka na miekko - mniami!

No właśnie kiedy... :D to jest tak właściwie newermajnd Grzesławie :) ale nas tu dużo :D

Catalina -nie da się ukryć. Na dziś się żegnam, pies wzywa na spacer :) miłej pogawędki i dobranoc wszystkim :)

"pozdrawiam środkowym palcem że to Twój pierwszy własny topik " pierwszy topik jaki zalozylam :) panimaje? :)

Też się kilka razy na tym przyłapałem. Tak to już jest, że każdy wiek ma swoje prawa i spojrzenie na świat. Na szczęście jeszcze pamiętam jak to jest, być nastolatkiem, więc (mam nadzieję) potrafię być wyrozumiały. Dzisiejsza młodzież pewnie też za kilka lat będzie powtarzać "ach ta dzisiejsza młodzież" :D

Nono , rozpisałaś się. Ja po prostu jestem zazdrosny , a z drugiej strony , szkody mi Ciebie.

mam dwa???????? kiedys probowalam, ale mi nie pozwolili - tzn cos bylo, ze za duzo dodalam juz postow czy jakos tak :/nie wiedzialam ze to jednak poszlo !

Gość frigooo
masz jeszcze kolczyk w jakims innym miejscu?

Catalina , tak to jest jak się całuje po dyskotekach :). Tak jest , toz tego a nie z obgadywania. heee

Lukrecjo, na bolące gardło nie pij herbaty. Coś zimnego powinno pomóc chwilowo. Polecam lody :)

Lukrecja , Nie ma że boli. Neoangin i wytrzymać. Ja mam grypę , i nastawiam się na minimum 10 dni.

a już miałam dawno w łóżeczku leżeć pod kołderką i śnić śliczne senki o niespełnionej miłości :D Ach kafe, przez was nie śpię :)

"Nono , rozpisałaś się. Ja po prostu jestem zazdrosny , a z drugiej strony , szkody mi Ciebie." Dlaczego SZKODA???????

Gość chyba młodzież
Koco jajeczka lubię :D jutro zrobię sobie na mięciutko :) a kiełbasę pokroje w talarki i usmażę na patelni :)

Mi kiedyś lekarka kazala jeść lody, gdy mialam anginę. Pomoglo, nie powiem, ale gdy próbowałam tak samo leczyć kolezankę w LO dostała ciężkiego zapalenia płuc :|. Na pewno nie pij herbaty, ona wysusza.

"moze macie jakies sposoby na obolale gardelko " Jestem lekomanem, juz bym Cie faszerowala antybiotykiem :D

Me do not - nie lepiej śnić o spełnionej miłości? :P

"a kiełbasę pokroje w talarki i usmażę na patelni " - si si! na talarki, z cebulka koniecznie :P

ale gdy próbowałam tak samo leczyć kolezankę w LO dostała ciężkiego zapalenia płuc hahahah wybacz, ze sie smieja, ale ladnie ja zalatwilas :P