Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kocoszanel

Moj pierwszy WLASNY topic ! ho ho

Polecane posty

Czemu ludzie do mnie ŁOMU piszą? "L" to nie literówka :P Biega tu jeden Łomu od kilku dni i podszywa się pode mnie, klnąc na wszystkich...

Też bym wyła, a tłumaczenie "podcięłam to, co zniszczone" jest najbardziej żenujące. Przy takiej długości włosów widzisz ile trzeba ściąć, a i tak wciskają ciemnotę:/ Też zawsze patrzę na ręce fryzjerowi. Nie chcę powtórki z rozrywki;)

Gość chyba młodzież
porządny do porządniej ciągnie :P ;)

naphozord :) fryzjer i prąd elektrostatyczny w piątkowy wieczór :)

ja jesem od 2006, wczesniej pod nickiem anke. było przyzwoiciej, ale degrengolada już wtedy się zaczęła.

"Nie , po prostu jak KOKO zakłada temat. To nikt nie wchodzi , bo wieje Nudą. Wybacz mała , musiałem " :) Grabisz sobie... alewybaczam, szczegolnie, ze mam taka sama teorie :P wyzej napisalam chcialam przez samo h :) boli :P

"Bo się kojarzy z łomem (patrz narzędzie budowlane )" Nie muszę patrzeć - dzisiaj miałem w rękach :D Poużywałem sobie, a co... :P

Ja trafiłam tutaj w 2008, pod jakimś innym nickiem, ale nie było jakoś bardzo lepiej. Trochę tak, ale szału nie było ;)

Ja Ciebie , chcę sprowokować !!! Chcę żebyś , mnie zbluzgała i pokazała Ciemna stronę. Już mnie , szczypie Twój spokój i opanowanie :D

Niechcący mnie rozbawiłaś Lukrecjo, bo przeczytałem "boli mnie garb" :D

"Pozdrawiam środkowym palcem nie kuam " ale CZEGO? :) Lomu :))))))))))))))))))))))))))) placzu bylo przez dwa tygodnie, wiesz taki dzieciak to przezywa, do tego doszlo, ze caly nastepny dzien mialam "zalobe" heh i do szkoly sie nie udalam :D Wtedy czlowiek mial "problemy" :D

im pozniejsze roczniki konczą gim tym gorzej, za kilka lat chamstwo osiągnie masę krytyczna i kafe ulegnie implozji.

Gość chyba młodzież
zjadłbym cos :o głodny jestem :o mam chleb , jajka, kiełbasę, ogórki konserwowe :)

no bo kiedyś to było inaczej... a teraz będzie coraz gorzej. Bo plus i minus daje minus i to jest cecha dominująca. Widzisz Grzesław, coś tam pamiętam z podstawówki :D

Uważaj żeby ten Palec Ci tak nie został :). A czego , z 2 powodów. Ale , nie licz że napiszę na publicznym , o nie.

Ci młodsi zawsze będą się narażać na krytykę ze strony tych starszych ;),ale macie rację, dzisiejsza młodzież jest coraz gorsza. Taka kolej rzeczy. Niektórych nauczy się jeszcze kultury, inni to zupełnie beznadziejne przypadki ;)

Gość chyba młodzież
media promują przemoc, szybki seks, narkotyki rodzice zle wychowują i tak rośnie młodzież lepiej nigdy nie bedzie tylko coraz gorzej

Gość chyba młodzież
pierwszy :) a ma dwa tematy założone :P

Gadacie, jak stare dziady :P "Ta dzisiejsza młodzież..." - Jakbym babcię własną słyszał :P Ale coś w tym jest.

Boska Lukrecja - WITAJ :) "Ja Ciebie , chcę sprowokować !!! Chcę żebyś , mnie zbluzgała i pokazała Ciemna stronę. Już mnie , szczypie Twój spokój i opanowanie " Nie licz na to slonko! Primo mam nazbyt wiele dystansu do siebie i takie pojazdy zwyczajnie mnie bawia! Secundo, nie lubie sie klocic, wole rozmawiac. Ponadto nie jestem rozchwiana emocjanalnie... wiec... trudno mnie sprowokowac :D No i... jesli ktos chce mnie sprowokowac, to tym bardziej na to sobie nie pozwole ;P Bedziesz juz grzeczny??????????????????? :D ha ha Biedaczku :)