Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kocoszanel

Moj pierwszy WLASNY topic ! ho ho

Polecane posty

"ale gdy próbowałam tak samo leczyć kolezankę w LO dostała ciężkiego zapalenia płuc :|" Musiała źle zrozumieć, kiedy jej mówiłaś, że "lody" pomagają na bolące gardło ;)

Gość chyba młodzież
teraz nauczyciele maja strasznie uczyć młodzież z 30 lat temu na lekcjach była pełna kultura

Gość chyba młodzież
ostatnio miewam często sny :o :)

Mi kiedyś dentystka kazała płukać (nie pić) jame usuną szałwią na zapalenie dziąseł, może i na gardło pomoże?

och przypomniała mi się moja dobra koleżanka z LO o wdzięcznej ksywce Algida, tak odnośnie dzisiejszej młodzieży ;).

"teraz nauczyciele maja strasznie uczyć młodzież z 30 lat temu na lekcjach była pełna kultura " w dzisiejszych czasach nauczyciel to masochista chyba! ja sobie nie wyobrazam! szczeglnie gimnazjum/liceum!

To jeszcze nic - ja mam kolegę, na którego wołamy Koral :D

naczycielką to bym być nie chciała :O to taki niewdzięczny zawód, szczególnie w naszych czasach ...

no to ladna ksywka :-D Grzeslawie mi juz chyba nie pomoze nic :o czuje sie dzis jak groch przy drodze,ale za to mam dobry humorek :-D

naphozord } Ty do mnie coś rozmawiasz? :O bo nie wiem czy Cię ripostować należycie czy se darować :classic_cool: kokoszanel } no i właśnie o tym piszę. żebyś nie kuamaua, bo to nie jest Twój pierwszy zalożony topik. :classic_cool: no chyba, że pod tym nickiem 🖐️ ale mialas wczesniej inny :classic_cool:

"och przypomniała mi się moja dobra koleżanka z LO o wdzięcznej ksywce Algida, tak odnośnie dzisiejszej młodzieży ." Tej! Tez mialam laske w LO o tej ksywie :P

Moja siostra ma koleżankę Grycan, widać jakie marki są obecnie na topie. Grycanki maają dobrego pijarowca.

kokoszanel } no i właśnie o tym piszę. żebyś nie kuamaua, bo to nie jest Twój pierwszy zalożony topik. no chyba, że pod tym nickiem ale mialas wczesniej inny " heh Tej! nie KUAMIE :d gdyz nie bylam swiadoma, ze owe topiki w ogole "wskoczyly" :P

Gość chyba młodzież
ta szałwie to łykaj spokojnie nie otrujesz sie :p ;) bedzie lepszy efekt ale w ustach troche potrzymaj.... :) mam kolezanke polonistke uczy w gimnazjum jest dramat a w dodatku poziom intelektualny młodzieży drastycznie spada

serce jak się za mnie nauczysz do kolokwium , to minie zajebiście. ja sie mogę za Ciebie wyspać :P.