Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kocoszanel

Moj pierwszy WLASNY topic ! ho ho

Polecane posty

Grzesław, ale co mam wyjaśniać? O tej porze lotnością umysłu grzeszę jeszcze mniej niż zwykle.

To znaczy? Jak zdasz egzamin wstępny na aplikację (notarialną w tym przypadku) to masz dwa lata, żeby zacząć, jak się przemarudzi trzeba na nią zdawać od nowa. Sama aplikacja trwa 2,5 roku, w praktyce egzamin notarialny jest po trzech. Potem 2 lata asesury i w wieku 31 lat może będe na swoim ^^.

Za co? :P Wstawię tu skan mojej 2 z dedykacją dla kafeteriuszy :P. Oddalam się, dobrej nocy :*******.

Grzesław, dzięki :) Spakuję Cie dokąd? Jesli na pakunkowej liście jest lopata i wapno to odmawiam :P.

Gość ola784783
Chcesz łatwo zarobić przez internet, zdobyć nagrody? polecam stronę www.xpangers.zafriko.pl dowiesz się tam jak to efektywnie osiągnąć. powodzenia!

Pakuje manele i wracam do Polski. Na naszą Zieloną wyspę :). Jakie wapno , myślałem o czymś inny

Na pewno do Czerwca. A później zobaczymy. Chcę zrobić Masażystę , i do Straży iśc. Ale , już raz szlak trafił plany i pewnie tym razem będzie tak samo :)

Birmingham !! HAHAHA , Raczej nie wróżka tylko naciągaczka :) Tyle dobrego że nie bierzesz za to pieniędzy!! Masz szczęście , bo bym musiał reagować :P

No ba ;). Ciekawam ile czarnych nicków daje upust swym szatańskim skłonnościom na pomarańczowo :D

Ja chyba zacofany jestem jakiś - jeszcze ani razu z pomarańczy nie pisałem :P

Mi się zdarza :D. Za to mam tylko jednego czarnego nicka, a to też ewenement na skalę kafeteryjną :D.

Czarny też mam tylko jeden. Nie wiem, po co mieć dwa. I jeszcze pewnie piszą sami ze sobą :P

Chyba sobie film jakiś obejrzę, zanim internet wyłączą :D