Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARCELLINEK

PYTANIE DO WAS- CZY PODOBAJĄ WAM SIĘ TAKIE USTA U KOBIET?

Polecane posty

Gość MARCELLINEK

cześć, dziewczyny na poczatku przepraszam za jakość zdjęć ale one są z romowy kamerkowej, więc wiecie chciałam zapytać was co sądzicie o takiech ustach u kobiet? i w ogole co sądzicie o tej dziewczynie/rysy twarzy??? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/60af0ba86dcd2b21.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1cd00050b0bd369f.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/05ee378544ff88c6.html

Gość ptysia-misiaa
ojjj...ależ od niej bije sztucznością!

Gość ptysia-misiaa
przesadziła z tymi ustami za dużo silikonu ale ma piękne zęby! gdyby była naturalniejsza, mogłaby być ładna

Gość swąd z moich stup
trochę przedobrzyła :-)

Nie wiem, a to nie jest wyjechane pomadą poza kontur ust? Jakoś dziwnie wygląda, ale nie przejmuj się - ja się nie znam.

Gość kfkkgg
to jest chyba ta mongolka missy

Gość ptysia-misiaa
wicie co??? z jednej strony szkoda dziewczyny, bo mimo, że zdjęcia słabe, to widać, że ma dośc ładne rysy buzi- mały nosek, piękne łuki brwiowe, ładne migdałowe oczy, kości policzkowe wyraźne...no i ładny, biały, prosty uśmiech...ale tymi uściorami, tandetnym makijażem, i mnami w stylu "jestem łatwa" robi z siebie kolejną szmatkę, jakich niestety wiele

Gość gooogleee
pijany króliczku- nie , nie jesteś do niej podoba. jesteś dużo brzydsza;) może klika operacji i będziesz, powodzenia;)

Gość gooogleee
ale będą baby ględzić :) w wenezueli, argentynie, brazylii, USA operacje to codzienność...baba ma wąskie usta- robi sobie ponętne i pełniutkie, ma wielki nochal- robi sobie malutki i zgrabny... i co i ZAJEBIŚCIE! a u nas? pasztet będzie krytykował ŁADNIEJSZĄ DUPE od siebie, i jeszcze sie szczycił swoim wielgaśnym kicholem albo ustami jak kreseczki, bo są NATURALNE

Gość gooogleee
taaa, bo dupa udzielająca się na caffeteri jest tysiąc razy ładniejsza niż moelka, która na wyglądzie trzepie dobrą kase, co za żal

Gość kjuik z sierściom
odpowie ktoś????/ link nawet wkleiłam!!!!!

Gość 0livvkaaaa
ale z Was zazdrośnice, a pewno laska u facetów ma branie, że ho ho ho! zdesperowana domowa żona, jedyny chyba komentarz na poziomie, bo mimo, że coś ci się nie podoba, potrafisz napisac to kulturalnie i bez zazdrości... niech zgadnę dlaczego tak jest? ponieważ jako jedyna tutaj nie jesteś pasztetem, który musiałby leczyć swoje kompleksy wyładowując się na innych:)

Gość 0livvkaaaa
hakuna- jasne, że nie ... ale też napisałaś to kulturalnie, prawda?:)

Gość violetttte
OMG! wiecie co? śmieszy mnie takie przekonanie, że jak kobieta sobie walnie silikon w usta i nałoży tapete, to jest zajebista i wszytkie inne jej zazdroszką! powaliło was??? nie podoba sie, to sie nie podoba, nie dorabiajcie do tego idelogi, że trzeba być zakompleksionym pasztetem, itd...wiecie co? mam mniejsze usta od niej, moze i "brzydsza" gebe, ale mam to w dupie, nie przyszło mi do głowy lecieć do chirurga plastycznego...ani zazdrościc takim dziewczynom...dla mnie nie wygląda dobrze i tyle