Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anileczekxxxxx13

wlosy

Polecane posty

Gość anileczekxxxxx13

hej dziewczyny, sluchajcie-znacie moze jakies sposoby na szybszy porost wlosow? kiedys mialam dlugie(jak bylam mlodsza) do pasa i ladnie rosly ale od pewnego momentu zaczely sie skrocac... nie przycinalam ani nic i sa juz do raamion. Nie wiem czym to jest spowodowane. Widze po odrostach, ze "rosna" ale po dlugosci juz nie.Zastanawiam sie, bo moze rosna ale te stare juz wwypadaja i nie widac roznicy we wzroscie? Znacie jakies witaminy/suplementy/odzywki czy cokolwiek aby przyspieszyc porost wlosow? lub chociaz odzywiic je?

Gość anileczekxxxxx13
up

Picie drozdzy, oczywiscie uprzednio przygotowanych, podobno daje niesamowite efekty. Sama bym chetnie wyprobowala, ale nie wydaje mi sie, abym mogla ze wzgledu na moj stan.

Gość kefetarianka
A może masz za malo żelaza? niedobór powoduje wypadanie i łamliwość włosów. Na porost to nie wiem ale wzmocnic włosy możesz np. skrzypem polnym albo jakąś dobrą maseczką. drożdze na pewno daja rewelacyjny efekt ale nie kazdy jest w stanie je wypić..

Gość kefetarianka
Czy olejek kaktusowy faktycznie jest skuteczny przy wypadaniu włosów?

Gość kefetarianka
Słyszałam o tym olejku już od wielu osob ale one same na sobie tego nie wypróbowały tylko również gdzieś tam słyszały. Więc dlatego pytam czy on jest faktycznie skuteczny.

Gość jesl
skuteczny..plus napar z pokrzywy ..mozna kupic w aptece