Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sammy jo jo

Powoli trace nadzieje na milosc i lepsze zycie

Polecane posty

Gość sammy jo jo

Od trzech lat nie mam faceta, seksu nie uprawialam od dwoch. Niedawno obchodzilam 30 urodziny i jestem nadal sama. Kiedys mialam wszystko: chlopaka, bardzo dobra prace i pieniadze. Obecnie pracuje jako kelnerka w restauracji i nie potrafie znalezc pracy w zawodzie. Mieszkam w Londynie i kiedys ciagle nawiazywalam nowe znajomosci, czemu sprzyja to miasto. A przynajmniej powinno. Teraz czuje sie samotna i moje poczucie wlasnej wartosci splynelo z falami gnojowki :-( Czy ktos przechodzi przez to co ja?

Gość kwiatnocyy
nie martw sie :) ja mam chlopaka, ktory ciagle mnie olewa, a skoro jestes sama, to ci chocviaz nikt nerwow nie psuje...

Gość sammy jo jo
Sama i w dodatku moi wspollokatorzy patrza na mnie jak na stara panne. A ja zaczelam sie tym naprawde ostatnio przejmowac.

Gość męski typ z gdanska
przeciez to tak naprawde nie ma znaczenia czy sie z kimś jest czy też nie człowiek zawsze jest sam sam się rodzi i sam umiera

Gość przelot_em
pofikasz jeszcze kilka lat i Twoja przydatność do użycia się skończy wszystko co dobre już miałaś ale pewnie tego nie doceniałaś, teraz masz już z małej górki to porzykre ale takie życie jest

Gość sammy jo jo
dzieki. milo uslyszec slowa otuchy od faceta, ktory mysli tylko fiutem.

Gość przelot_em
jesli to do mnie - jestem kobietą :D ale patrzę na świat bez złudzeń

Gość sammy jo jo
Bardzo mi przykro, ze masz tak niskie mniemanie o sobie i o kobietach. Ale wiesz, na lozku i macaniu zycie sie nie konczy. Oprocz ciala liczy sie tez intelekt.

Gość przelot_em
he he he :D:D:D🖐️ Ty mi nie będziesz mówić kim jestem :-P

Gość Ja mam 33 lata i faceta od
miesiaca :) Dodam, ze jest bardzo mily, sympatyczny, atrakcyjny, swietnie gotuje i uwielbia o mnie dbac. Nie badz taka jak przelot_em, badz wesola, czarujaca, uprzejma i dobra, a sie znajdzie

jo jo czasem lepiej być samemu " przez chwilę", by potem kochać tak jak nigdy wcześniej

Gość sammy jo jo
Ja mam 33 lata i faceta od Milo slyszec, moze i dla mnie jest nadzieja :-)

Ja mam 32 i dwójkę dzieci, też miałam moment załamania, ale teraz jestem happy, a na księcia z bajki już nie czekam. Bierz to co daje Ci życie ( i to szerokimi garściami)

Gość ale wtopa ii
ja tez jestem z londynu, 34 lata a z której czesci jestes?

Gość sammy jo jo
Ech, musze sie wziac w garsc, chociaz ciezko jest czasami. W miescie w ktorym kazdy robi cos interesujacego co ja mam powiedziec nowo spotkanemu facetowi? Ze jestem kelnerka? Wstydze sie tego, mimo iz dzieki tej pracy place rachunki. W mojej rodzinie wszystkie kobiety sa niezalezne i maja dobra prace, dlatego ten jej kult jest dla mnie tak wazny, ale zarazem ciezki do udzwigniecia. Ale macie racje. Trzeba bedzie wyjsc do ludzi z usmiechem na ustach.

Gość sammy jo jo
Polnocny wschod : Stoke Newington. Ty?

Gość ale wtopa ii
upminster:)południowy wschód:)

Gość ale wtopa ii
jesli szukasz wsród polaków zagranica to marne szasne, wybór masz bardzo zawezony, jest taki portal polaku nie jestes sam, naprawde wiele fajnych ludzi mozna tam poznać

Gość ale wtopa ii
3 lata temu korzystałam z tego portalu i do dzisiaj mam znajomych z londynu, naprawde świetni ludzie, czasem organizowalismy spotkania w knajpce, a wczoraj moi znajomi co poznali sie na portalu sie zareczyli, wiec glowa do góry wszystko przed Tobą:)

Gość sammy jo jo
Hehe, raczej nie wsrod Polakow. Niestety ze swieca szukac w Londynie fajnych rodakow.

Gość ale wtopa ii
tu masz link http://www.polacy.co.uk/ ten portal jest fajny bo masz grupy i fora tematyczne i mozna pogadac anonimowo i wtedy wiesz, kto jest elokwentny, co ma do pwoiedzenia a nie jakis burak, wiele wartosciowych ludzi

Gość Farfi
Twój problem dotyczy pewnego rodzaju popadnięcia w rutynę. Jednak pamiętaj, że lepiej nie mieć nikogo i być, otwartym na to co może jeszcze i zapewne Cię dobrego spotka. Ciesz się, że nie jesteś uwiązana, nie masz idioty na karku, który nie daje Ci żyć, zatruwa Ci powietrze, wysysa chęć życia i wpędza w kompleksy.

Gość ale wtopa ii
na angoli nie licz, sa rozpieszczeni jak ruski bicz egoisci, nastawieni na branie niz dawanie, zero emocji, wszystko powierchowne, juz sie przekonałam

Gość sammy jo jo
Dzieki dziewczyny :-) jestescie super. Poprawilyscie mi humor :-)

Gość ale wtopa ii
farfi zgadzam sie, jestes wolna, zawsze masz wybór, wazne byc była gotowa na znajomosc, ale nie szukaj wsród ochłapów czy z braku laku nie badz z kims, naprawde jest tu wiele fajnych facetów, a miesjce pracy? pomysl ile masz kasy, niejedna polka marzy o takich zarobkach

Gość kobietapo30
to samo w niemczech........ bierze sie co dają ...a potem masakra