Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sammy jo jo

Powoli trace nadzieje na milosc i lepsze zycie

Polecane posty

Gość sammy jo jo
Tez bylam z Angolem, ale niestety okazal sie niedojrzalym dupkiem, ktory mysli tylko o imprezach. Zeby tylko nasi polscy panowie byli tak zadbani jak oni... :-)

Gość ale wtopa ii
i o to chodzi:) chcesz spedzic fajnie czas? kub bilet na autobus do southen on sea, ja mam 40 min nad to morze, piekne miejsce, jest tam ndjłuzsze molo na swiecie ze kolejka jedynie mozna sie dostac na koniec, i masz wieli adventure park rozrywki ze zjeżdzalniami jak z bajki,mówie ci humor ci sie od razu poprawi:)

Gość ale wtopa ii
southend on sea:)taki jeden dzień to zastrzyk energii mówię ci:)

Gość ale wtopa ii
ale oni naprawde mysla o imprezach piwie i jak najmilej soedzic czas i tak jest do 60 r zycia:) potem sie uspokajają:) w domu opieki:)

Gość sammy jo jo
i tak zrobie. mam juz dosc siedzenia w domu i ogladania filmow romantycznych. nie pamietam kiedy ostatnio bylam na urlopie.

Gość sammy jo jo
hehe, znam takich, ktorzy sa naprawde super kolesiami. majczesciej jednak zonatymi i juz dzieciatymi.

Gość ale wtopa ii
no własnie tez znam zonatych ale i nawet oni chca miec romanse, wiec raczej nie tacy super

Gość ale wtopa ii
wiec oni wszyscy nastawieni na przyjemności, ale znam tez takich w oczy sie nie rzucaja a naprawde ok, wiec moze sie uda kogos poznac:)

Gość Rales1
Witam. specjalna prośba mojej żony - jeżli ma ktoś ochotę to niech napisze co by jej zrobił, jak przeleciał, itp. itd. Chciałaby poczytać co macie ochotę z nią zrobić. Z pozdrowieniami od mojej pani... Wklejam te zdjęcia bo ją to podnieca opiniujcie : http://tnij.biz/aebt/