Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie wiem skad się biorą

mój maż to patafian ,cham i prostak

Polecane posty

Gość dolomit
Widzę, ze bywa romatyczny w tych sms-ach...

Gość dolomit
Oby tylko z czasem nie doszło do rękoczynów...

jest tak romantyczny ,że czasem to aż się odechciewa wszystkiego.:)

"bo mały mu po syropie zwymiotował" "czasem malego wykąpie i rano mleko mu zrobi" To proste... 1. Niech nie wlewa małemu syropu. Mały nie lubi syropu. Mały się syropem brzydzi. Oblepia syrop całego małego i klei się, a to niedobrze... oj, niedobrze! 2. Kąpać małego obowiązkiem mężczyzny jest bez dwóch zdań. Mleko mu zrobić też powinien. Dla higieny. Inaczej mały wściekły jest.

Gość dolomit
wcześniej tez miał takie wahania nastroju?

Gość a poloki czemu wala
Wspolczuje Ci Autorko, Twoj maz to palant. Poyebaniec zwracac sie do zony per chlopaku, idiota naczytal sie ksiazeczek, to poyeb. Ignoruj go i niech se zarcie sam robi. Miej go w dupie. I nie sluchaj Autorko tych kretynek i popieprzencow zeby niby zabrac Ci dzieci za slownictwo i zebys prasowala dresy. Frustraci i tyle.

:) dzięki ja nie przejmuję się tymi wpisami bo tutaj jest mnóstwo gówniarzy,wyładowują swoją frustrację na innych ludziach :) do tego nie znają życia i myślą ,ze świat jest tylko albo biały albo czarny. a użyłam takich słow bo bylam bardzo wzburzona. on do starszego syna (16 ) też potrafi się odzywać wulgarnie. to prostak.

Gość dolomit
Wiesz co chcesz z tym zrobic?

Gość nikt ci męża autorko nie
wybierał.

ja też mam wady ale naprawdę jestem bardzo wartościową osobą.może wstęp nie byl elegancki z mojej strony ale to z bez silności. Uważam,że można ze mną "konie kraść" jestem i do tańca i do różańca a natrafiłam na patafiana z którym mam tylko problemy a ostatnio on ma o sobie takie dobre zdanie,że ho ho

Gość a poloki czemu wala
Spoko, ignoruj glupie wypowiedzi. Moze rowziedz sie z tym palantem? Szkoda zycia na pustaka..do tego jeszcze dzieci Ci krzywdzi.

00:56 [zgłoś do usunięcia] nikt ci męża autorko nie wybierał. ********************************* nawet nie wiesz jak bardzo chcialabym mieć ten rozum co dzisiaj i cofnać sie w czasie:)

00:58 [zgłoś do usunięcia] a poloki czemu wala Spoko, ignoruj glupie wypowiedzi. Moze rowziedz sie z tym palantem? Szkoda zycia na pustaka..do tego jeszcze dzieci Ci krzywdzi. *********************************** coraz częściej o tym myślę jednak nie jest to wcale takie proste :(

Gość dolomit
wyprowadź się od niego na jakiś czas żeby przekonał się co moze stracić... Rozwód to ostateczność...

Gość a poloki czemu wala
Mysli pewni Twoj glupi maz ze skoro lazi na silownie to jest piekny i meski:O prestan mu gotowac, mowie Ci. I nie sypiaj z nim. Kazdy akt agresji notuj. Przyda Ci sie w sadzie potem jakbys zdecydowala rozwod. Szkoda zycia!

01:00 [zgłoś do usunięcia] dolomit wyprowadź się od niego na jakiś czas żeby przekonał się co moze stracić... Rozwód to ostateczność... *************************** zagmatwane to wszystko jest ......... bardzo trudne przykro mi tylko,że on tak się do mnie odnosi a ja naprawdę jestem dobrą osobą,żoną i matką czuję w głębi serca ,że on nie zasługuje na to co ma on nikogo nie szanuje i dla nikogo nie ma wdzięczności nawet dla swoich rodziców ,którzy dużo dla niego zrobili jest msciwy,nie dobry,a gdy tylko coś jest nie po jego myśli jest okrutny i myśli,że jedno słowo przepraszam wszystko załatwi on uważa ,ze to zwykła kłótnia - kretyn

Gość dolomit
dokładnie. Zacznij zwracać większa uwagę na to co mówi i co robi. Za każde wyzwisko lub cos obrazliwego wyciagaj konsekwencje zeby widział, że nie jest bezkarny i nie uchodzi mu to na sucho...

jestem z nim...... 21 lat w tym 16 po ślubie :( były dobre chwile ale w większości to same problemy

Gość a poloki czemu wala
Nic dodac nic ujac. Notuj kazde przewinienie. I nie boj sie hujowi postawic. Powinien miec obowiazki w domu a nie wielki pan silownia i te sprawy. A kiedy Ty wyjdziesz na moment-afera. Pajac.

najdziwniejsze jest to ,że niby z jednej strony kocha nas... jak jestem w pracy to dom lsni (dzisiaj akurat na złość zostawił pełny zlew) nie broni my wyjść (sam za bardzo nie lubi wychodzić) ale jak mu coś odwali to masakra

Gość ichchacha24
www.wszystkie-mysli-w-jedna-calosc.blog.onet.pl - teraz zadziala

Gość judka243
no rzeczywiscie facet na dole (ostatni komentarz) nawet pisze ze kreci go partnerka z niedoskonalosciami i nadwaga. Jak idealny musi byc zwiazek zeby facet mial takie podejscie? albo takich macho zgrywaja w sieci...

Gość sardynka-z-puchy23
albo tylko wrazliwi i kochani faceci sa zdolni do prowadzenia blogow;)

potrafi być kochany a w jednej minucie potrafi zmieszać mnei z błotem dziwne jest uczucie gdy patrzy na mnie z nienawiścią,pogardą i śle wyzwiska pod moim adresem. strasznie sie wtedy czuje

Gość dolomit
Niektórzy nazywają to toksycznym związkiem... Ty go kochasz a on Cie nie szanuje Tylko teraz pytanie ile to jeszcze potrwa?

tak to jest toksyczny związek już dawno to odkryłam i ciągnę kiedyś sobie obiecałam,że jak mój starszy syn będzie miał 18 lat to odejdę (dziś ma nie całe 16) ale w między czasie trafił nam się kolejny aniołek.dziś ma 3 lata .

myślę,że z każdym dniem utwierdzam się w tym,ze on nigdy się nie zmieni a jedynie co to zniszczy mnie do końca

Gość dolomit
Nie dopuść do tego zeby całkiem Cie zniszczył... Masz jeszcze życie przed soba no i dzieci do wychowania. Pomyśl o nich, musisz mieć komfort psychiczny żeby ich dobrze wychować a będęc kazdego dnia w niepewności nic dobrego z tego nie wyniknie...