Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no właśnie proszę o rady

Poważne PYTANIA do PANÓW

Polecane posty

1. Jak lubicie by dziewczyna Was całowała? Jakie ruchy językiem, wargami, muskała, ssała krążyła językiem wokół Waszego? 2. Czy jak robi Wam loda to lubicie jak dodatkowo stymuluje ręką?Czy lubicie jak liże, ssie językiem, czy jak wargami stymuluje ruchy członka w pochwie? 3. Przy robieniu loda lubicie jak ściąga cały napletek, czy tylko z "główki" kawałek? 4. Czy lubicie robić minetkę i czy podczas minetki wkładacie palca lub palce?

Gość a gdzie poważne pytania
?

Do niczego ci się to nie przyda. Jeden lubi piwo drugi żyto :P Nie ma gotowych schematów. Dziwne że nie wyrabiasz w sobie potrzeby, tego co ci sprawia przyjemność. :( Chyba wychowano cię w poczuciu że facetowi trzeba się "podłożyć" :O Widać rodzice nie pomyśleli, że będziesz miała możliwość zadawania pytań, choć robisz to jak należy. Metodycznie wypunktowane. :P :P :P

Gość enenjoy
1 czasem delikatnie wargami, a czasem tak że nasze języki się splatają i krążą wokół siebie 2 ja lobię zmiennie tzn. ras samymi ustami czasem płyciutko a od czasu do czasu głęboko i czasami tez fajnie pomóc sobie rączką tylko wcześniej musi być dobrze naśliniony 3 przeważnie tylko kawałek ale momentami jest fajnie jak rączką ściąga cały i trzyma u podstawy członka a ustami pieści namiętnie żołędzia 4 lobię robić ale palcy nie wkładam bo moja obecna partnerka tego nie lubi

ja lubię jeść ser spod napleta, ale sie wstydze do tego przyznać

często w nocy robie sobie kanapki na śniadanie, zakradłszy się do łóżka gdzie z głoym fjutem śpi mój luby, lekko zeskrobuję ser spod jego czapy, po czym pędzę do kuchni niczym spragniony struś do wodopoju w koncu smaruję moje kanapki ulubionym serkiem

Gość michal666
czy wkładam paluszki podczas lizania Cipki? to zalezy od dziewczyny obecna jest wniebowzięta jak to robię, była tego nie lubiła. a Ty lubisz?

Gość Pedro Rizzo
podszywie od serka - wygrałeś!!!!!:D