Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mimi89

wiem ze jestem nienormalna

Polecane posty

Chciałabym napisać anonimowo e-maila do wykładowcy która jest psychiatrą odnośnie moich problemów ale wiem że to chore dlatego tego nie zrobię. Przyznacie mi racje ze to chore prawda? Czy był ktoś może w takiej sytuacji?

Gość swąd z moich stup
nie jest chore normalne

Gość majjjcia
ja napisałam wczoraj do kolesia z telewizji żeby mnie przeleciał... jesteś całkowicie normalna :P

mimi jeśli uważasz że ta osoba mogłaby Ci pomóc, to czemu nie? nie uważam tego za 'chore'

tylko czy wypada napisać ? wogóle co napisać? jestem uzalezniona od leków nasennych, nie mam rodziców, jest mi strasznie źle ze wszystkim nie chce 3 raz do szpitala

Gość kopiol
a dlaczego chore jak dobry w swojej dziedzinie to czemu nie.

Gość przelot_em
jak nie masz odwagi napisać do wykładowcy, napisz tutaj, zawsze znajdzie się jakiś domorosły psycholog, który wystawi Ci diagnozę i pomoże w problemach :) Tu na kafe tak jest :D::D:D Śmiało, pisz.

tylko czy to jest wogole na miejscu? być na ratownictwie medycznym i mieć problemy psychiczne?

Gość wkurwiony !!!
poproś żeby ci polecił kogoś dobrego od uzależnień i na pewno poleci, opisz sytuację i powinien pomóc.

Gość ejejej100
a nie lepiej umówić się z nim na wizyte?!

akurat wiem jak tu jest często tu zaglądam ale chciałam się poradzić w tej kwestii, ciągle odwiedzam tą dr z fikcyjnego konta przez nk ale to jest chore chyba gdyby przeczytała taki list czy wogole by odpisała?

ja jestem technikiem farmacji poki co ale nie pacuje nigdzie nie, nie dlatego

ona wykłada na 4 uczelniach i chyba pracuje w szpitalu psychiatrycznym

mnie zastanawia czy 90% ludzkości nie ma problemów psych. :) ja też mam :D

Gość ]hgfgv
ale czego ty chcesz bo ja nie rozumiem:o chcesz napisac do niej/niego i podpisac się swoim nazwiskiem u umówić się do niej na wizytę , czy podpisac się anonimowo i poradzić się co robić czy co ?

tylko ja jestem naprawde sama z tym wszystkim, wyjdę 1-2 razy w tyg z domu, bardzo wszystkim się stresuję, tabletki nasenne nie działają bo już zbyt wiele lat je biorę - z przerwami 4 lata

napisać anonimowo mimo wszystko nawet tego się boję bo może we wszystkich swoich uczelniach np mówić że ktoś do niej napisał i chce żeby ta osoba sie jej ujawniła, tym bardziej że bardzo często sama opowiada różne przypadki jak to pacjentka poszla do lasu i najadła się grzybów i ta jej kazała wypić sól fizjologiczną aby zwymiotywała bo miała problem co z nią zrobić

Gość ]hgfgv
yyyy no bez jaj :o napisz do niej normalnego maila opisz problem napisz że zdajesz się na jej fachowość i doświadczenie dlatego prosić o poradę w sprawie swojego problemu i że nie chce jej obciążać swoim problemem natomiast jeśli byłaby tak uprzejma to żeby poradziła ci kogoś dobrego od uzaleznień.

Gość czerwona_porzeczka
Moim zdaniem to zły pomysł. Potrzebujesz pomocy, zarejestruj się normalnie w przychodni państwowej albo prywatnie i przedstaw problem normalnie. Mam wrażenie, że masz zaufanie do tej pani/pana i chciałabyś, żeby to ona/on Ci pomogła. Wątpię jednak, że zdobyłabyś się na zwykłą wizytę u niej. Wolisz, by pomogła anonimowo i, co może być też istotne, charytatywnie. Ale prawdę mówiąc nie liczyłabym na taką pomoc. To byłoby nieprofesjonalne z jej strony pomagać komuś w ten sposób. Sądzisz, że jednorazowa rada tu wystarczy? Przy uzależnieniu? Ani diagonza ani leczenie na odległość nie jest dobrym pomysłem. To trochę dziecinny pomysł wg mnie. Pewnie lubisz tę panią, masz o niej dobre zdanie i to normalne, że chciałabyś, żeby Ci pomogła, ale możesz się rozczarować, jeśli Ci wcale nie odpisze.