Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michaił.

OGŁASZAME KONKURS:-P

Polecane posty

Nagroda będzie brutal sex z mą zacną osobą:-D a jak nikt nic nie wymyśli 'przyczasne' chooya 'dżwiami' i już nikt nigdy nie dostąpi zaszczytu:-P

Blazny nadworne cechowały się wysoką inteligencją. Bywały mądrzejsze od jaśnie pana króla:-P

Kurna z jakiego to filmu text jest w pyte? Coś gdzieś tam bije ale nie pamiętam w jakim kościele:-D

Ach jest tu lejt żeby się ma zacna osoba produkowała ... Ja bym INO chciała wygrać, jeśli bym mogła prosić... :(

Jak wymyślisz coś głębokiego wzruszającego dowcipnego chwytającego za serce to kto wie:-D

Gość parara
Chodź chodź, Decybel

No więc ja mam taki stan deprosyjno-chorynagłowę i tak właściwie to jakbym wygrała tak zacny konkurs na kafełe, to poczucie mej własnej osobistej wartości by poszedło wysoko w górę, zanim by spadło... :)

Gość parara
I jo se też musioł bo mi sie poruszoł hej mości panowie, kapelusz na głowie I jo se musiała bo mi się ruszała hej mości panowie, chusteczka na głowie to jest bardziej konstruktywne :)

Me do not widzę biedna wyposzczona? Znam ten ból:-D parara a to znasz? Wywijołeś korzyniem tak bidnym stworzyniem

Gość parara
O korzeniu znam tylko takie: Jak masz w spodniach korzeń, to się chłopie ożeń, jak masz w spodniach licho, siedź za piecem cicho. :)