Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała18tka

Czy w 8tygodniu ciąży powinnam już pójśc do lekarza ?

Polecane posty

Gość Mała18tka

Pierwsza ciąża i pierwsze stresy... Odkryłam że jestem w ciąży w 5tygodniu ale jeszcze nie byłam u lekarza robiłam 2 testy 1wszy || 2gi | . A ja już nastawiłam sie że jestem i boje się rozczarowania. Czy jak zajdę do lekarza i powiem że prawdopodobnie jestem w 8tyg. ciąży to zrobi mi USG czy jakieś inne badania??? Bardzo proszę o pomoc. Za każdą racjonalną w miarę odpowiedz z góry dziękuję

lekarz cie spyta o ostatnia@ i sobie wyliczy tydzień :P i idz masz tylko 2 tyg na to inaczej o becikowym zapomnij

Gość piluk
Kochana pędź do lekarza, oczywiście, że zrobi Ci badania, musi sprawdzić czy jest serduszko to po pierwsze!!! czy dziecko się dobrze rozwija...

Gość gość
Ja zaraz jak zrobiłam test poszłam do lekarza by potwierdzić ciąże był to 5 tydzień ciąży Pójdziesz spyta Cię o miesiączkę zbada i zrobi USG :) Idź jak najszybciej :)

Gość kobitka w ciązy
zrób betę i dopiero z takim wynikiem idź do lekarza, bo wtedy nie musi ci robić usg od razu (koleżance lekarz zrobił i jeszcze serduszka nie było, stresu się najadła, a później się okazało, że wszystko ok). Wystarczy beta i badanie lekarskie.

Gość limankon
a po co bete i dopiero, najłatwiej chyba iść do lekarza który normalnie zbada, czemu ma być jakiś problem bo nie kumam???? a usg musi być, zobaczyć czy tam w ogóle coś widać, POTWIERDZIĆ ciążę!! po dacie ost @ i wielkości pęcherzyka lekarz ustala który to tydzień..

tylko nastaw się że jeśli usg to dopochwowe w tak wczesnej ciąży