Gość Upartaaa19 Napisano Styczeń 20, 2012 Hejjj :* Ostatnio trochę się pogubiłam.. Stałam się mniej ambitna, uparta, przestałam patrzeć na to co kiedyś było dla mnie ważne. I na to o co kiedyś tak bardzo walczyłam. Patrząc hm.. 4 lata wstecz, byłam w stanie zrobić wszystko, dla lepszej wagi, wyglądu. Byłam w stanie dużo ćwiczyć, ograniczyć przyjemności, zdrowo się odżywiać. To wszystko było moim celem nr 1.. I dawało mi to wszystko dużo radości, szczęścia. Robiłam to wszystko nie dlatego, że musiałam. Po prostu chciałam, i sprawiało mi to przyjemność. Może nie ważę dużo, bo na dzień dzisiejszy 48 kg. Ale od 4 lat nie ćwiczę, może zdarzyło się to kilka razy.. I moje ciało nie sprawia wrażenia ''ŁAŁ..'' Jest cellulit, są rozstępy, mało jędrna skóra, ''obwisłe'' pośladki, i nie umięśniony brzuch.. Dlatego chcę to zmienić. Mam dopiero 19 lat i nie chce tak wyglądać, chce być znów zadowolona z siebie :) Nie chce czekać na kolejne jutro, i kolejną czekoladę, i tak do lata.. Zaczynam od teraz, że jest już późno to żądnej wpadki nie powinno być hehe :) Nie zależy mi na jakimś mega schudnięciu max 2 kg. Bardziej skupiam się na ćwiczeniach i ujędrnianiu. I oczywiście na zdrowej diecie. Do lata niby jeszcze dużo czasu, ale też dużo pracy, wiadomo w tydzień sie niczego nie osiągnie. A ja nie chce się tydzień przed wymarzonymi wakacjami obudzić ''z ręką w nocniku''.. I mieć pretensje do siebie, że nic nie zrobiłam.. Jestem gotowa na poświęcenie, walkę i wyrzeczenia.. Wiem też że nie mogę się poddać i też tego nie zrobię :) Tu będę opisywać swoje zmagania dzień po dniu, no a jak jest ktoś chętny do wspólnego działania, dzieleniem się zwycięstwem, małymi i dużymi sukcesami jak i porażką to zapraszam. Może nie będzie łatwo, ale wszystko da się osiągnąć trzeba tylko chcieć i w to wierzyć. Ja zmieniam siebie i swoje życie na lepsze.. A wy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Upartaaa19 Napisano Styczeń 20, 2012 ZACZNĘ PISAĆ KRÓCEJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1 Napisano Styczeń 20, 2012 Pochwalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Upartaaa19 0 Napisano Styczeń 20, 2012 KRYŚKAZSASIEDZTWA1 --> Tzn ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takamalolata Napisano Styczeń 21, 2012 Ja moge dolaczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach