Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwas solny.

maz i nasz sex....ech

Polecane posty

Gość kwas solny.

malzenstwo juz 8 lat.kochamy sie,czasem sie klucimy,ot typowe.Przeszlismy ju razem jeden wiekszy kryzys z winy meza....niewiem moze podswiadomie chcialam sie odegrac i zdradzilam go,kilkakrotnie z tym samym facetem.nasze zycie seksualne jest rozne,naprawde rozne,czasem szalejemy jak kroliki ze tak powiem a czasem cisza.Ja uwielbiam sex,maz niby tez.Zerwalam kontakt z tamtym gdyz zaczelo mnie gryzc sumienie,stwierdzilam ze kocham meza i ze to bardzo nie feer wobec niego.Ok,bylo minelo....ale ja chce sexu.Jeszcze jakis miesiac temu mielismy zajebisty okres bo bzykalismy sie nawet 6 razy dziennie i ciagle podjarani bylismy.Nowe pozycje,dluzsze pieszczoty,mowienie o swoich fantazjach...a teraz? kochamy sie tylko jak on chce i inicjuje cos,ale jak ja cos zaczne to on nie ma ochoty,zmeczony jest i wogole,ale jak on mnie wybudza zeby sie kichac to ja MUSZE miec ochote zawsze....taj juz bylo kilkakrotnie,wczoraj tez nie chcial jak nalegalam.I zaczelam wspominac swojego kochanka,ale tylko wspominac.No,a potem sie dziwicie panowie ze zona was zdradza....ech

Gość kwas solny.
up ...

Zazwyczaj jest dokładnie odwrotnie, a potem kobiety się dziwią że ich faceci zdradzają :P

Gość bardzo znudzony mąż
Oczywiście nie wiesz dlaczego on ma takie wahania w temperamencie, że raz 6 razy dziennie a potem przez miesiąc nic? To wyslij go do lekarza, niech się gruntownie przebada. Pewnie wyjdzie na to, że chodzi na dzikie doopy albo zamują go robótki ręczne. Po sobie widzę jak wielkim afrodyzjakiem dla feceta może być... malutki kolczyk w cipce żony. Zaskocz go czymś takim. U nas było tak, że zona przez 10 lat nie chciała seksu, potem jej się zachciało, ale mi odechcialo. A kolczyk sprawił, ze co wieczór muszę o niego zadbać, a jak już się tam dostanę, to na samym dbaniu o kolczyk nie poprzestaję. I chce mi się powstrzymywać od robótek ręcznych, a na dzikie doopy nigdy nie chodziłem.

Gość czarne ptaszysko
kolczyk powiadasz, hmmm.... a gdzie dokładnie ona ma ten kolczyk?

Gość nigdy w zyciu bym sobie
dla zadnego faceta kolczyka w peezde wbila😡 kurwa we lbach wam sie przewraca dziady pierdolone😡

Gość czarne ptaszysko
oj tam oj tam 😴 i nie napinaj sie tak bo zmarszczek dostaniesz:P

Gość a nie przyszlo ci
do glowy , ze maz moze miec podswiadomie do Ciebie pretensje ,ze go zdradzilas? I jeszcze w lozku o swoim kochanku wspominasz... :P Jak dla mnie to Twoj maz to cipa bo kazdy normalny facet z jajaki poszedlby w dluga od takiej dziwki jak ty.

Gość a nie przyszlo ci
z jajami a nie jajaki :D

Gość bardzo znudzony mąż
mi siępodobająw okolicy łechtaczki. Moja ma VCH.

Gość czarne ptaszysko
jeszcze nie mam :classic_cool: na razie sie zastanawiam :P:P

Gość kwas solny.
ale ja nie wspominalam mu o nim...on nie wie,to juz dawna historia i zakonczona.sama w myslach wspominalam sobie jak on sie odwrocil plecami do mnie

Gość Szpicruttta
Niunia Perv Do każdego komu chodzą głupie pomysły !! Super inteligencie nigdy NIE podszywaj się pod mój login - Jak taki mądry jesteś to wróć do przedszkola, tam może zaczniesz edukację, nie masz pojęcia o piercingu jaką to daje rozkosz. Coś Wam powiem z doświadczenia. Mój Mąż na 2 kolczyki: jeden w żołędziu (dydoe) drugi pod żołędziem (przekłuta skórka , gdyż Mąż jest całkowicie obrzezany). Oralnie - bomba, super pieści się członka z kolczykami, w trakcie stosunku czuję w pochwie kolczyk w żołedziu, ale też czesem, gdyż zawsze jestem moookra. Jeśli o mnie chodzi jestem na TAK i nie wyobrażam sobie członka bez koloczyków, nawet jeśli czasem Mąż je wyjmuje to jakbym się kochła z kim innym. Kto ciekaw nich do mnie napisze.Oczywiście ma też przekłute zwieracze o***tu, jedyny problem to czyszczenie po sraniu usmiech.Ja oczywiscie zeby mu sie odwdzieczyc przeklulam sobie wary i mam je szczepione razem z o***tem.On mowi ze jest teraz lepszy poslizg i ze nie wyobraza sobie teraz kobiety bez tego.Ostanio przekłułam przegrodę nosową by połączyć z moją zadrutowana (drutem zbrojarskim.) pi**ą i o***tem ponadto uwielbiam pokazywać swoje kapsko z 25 kolczykami na centralnym ostatnio tez spotkałam Ćpuna heleniarza ze strzykawą i poprosiłam go by zrobił mi tą igła kolczyka na d***e kolejnego oczywiscie sie zgodził.Natomiast mój mąż jest STOLARZEM i ostatnio wbij sobie kilka gwoździ w jajca mówi wam ODLOT POLECAM Mój mąż jest obrzezany bo postanowił zostać Jehudimem, w ogóle jak wspominałam on jest zbrojarzem i został obrzezany przez kolegę z pracy w taki sposób w jaki tnie się drut zbrojarski.W*******m się że został parszywym żydem i w dodatku brak napletka uniemożliwia jedzenie serka a mastkę czyli smegmę kocham , on w zamian za to postanowił się ukarać i jego kolega - Cieśła ( Cieśle współpracują ze zbrojarzami.) wbił mu w c***a 2 gwoździe - cudownymi są kolczykami.Braku sera pod jego napledem nie odczuwam bo przeciez jest u niego w pracy wiele wsiórów z Lublina ,Siedlec którzy ch*ji nie myją i sera mają pod dostatkiem więc mam ful a i jeszcze mnie przer***ają po prostu cudusmiech.gif Polecam posiadania męża żyda zawsze można go szantażować i korzystać na tym .Aha Ci mili panowie z budowy oczywiscie mi płaca za sex - jedzenie sera z pod napletka jest gratis bo ja to kocham pozdrawiam - Mysia w********* Cizia