Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agaczar13

Nasze zbuntowane 2-latki

Polecane posty

Hej dziewczyny postanowiłam założyć taki wątek dla wszystkich mamusiek 2latków. Mój szkrabik skończył 2 latka 22 września i wlaśnie wchodzi w tzw bunt 2llatka. Piszcie jakie macie pomysły na zabawę, co lubią a czego nie lubią jeść wasze dzieciaki, jakie macie pomysły na naukę sikania i na samodzielne jedzenie. Wiem, że każda z Was ma inny problem, piszcie może ktos sie wypowi. Błagam tylko niech nie pojawiają się tylko mamuśki których dzieci są samymi geniuszami i zaczną się przewalanki. Możecie opisywać co danego dnia wymyśliło wasze dziecko:):) chodzi o zabawne zdarzenia. Pozdrawiam Miłej pogadanki

U nas jest problem ze spaniem w nocy...Ksawery ma ponad 2 latka a w zasadzie całkowicie przespanych nocy było kilka. Przebudza się a to na siku a to pić, a to spać z mamusią...kręci się, przebudza się z płaczem. Marzę o przespanej spokojnie nocy.

U nas jest problem ze spaniem w nocy...Ksawery ma ponad 2 latka a w zasadzie całkowicie przespanych nocy było kilka. Przebudza się a to na siku a to pić, a to spać z mamusią...kręci się, przebudza się z płaczem. Marzę o przespanej spokojnie nocy.