Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana dziewczyna

Proszę o opinie...

Polecane posty

Witajcie mam do was takie pytanko mianowicie jestem umówiona w poniedziałek na randkę...:) wiem fajnie fajnie tylko że ja byłam dawno temu na randce i nie wiem jak to się teraz odbywa... Chodzi głównie o to czy jak zaprosi mnie do kina czy na jakiś obiad to płaci każdy za siebie czy jak to u was wyglądało... A no i co to będzie oznaczało jeśli złapie mnie za rękę lub da buziaka czy to oznacza że chce zatrzymać mnie na dłużej proszę was o pomoc od 7 lat brak randek dodam że jest starszy o 10 lat .

Za pierwszym razem nie wychylaj się z płaceniem za siebie, ale za drugim razem zaproponuj że teraz ty zapłacisz. Co rozumiesz poprzez "zatrzymać na dłużej"?

Gość yyyyyhy
powiedz "sex or GTFO" :classic_cool:

Zatrzymać na dłużej wiesz tak sobie myślę że bez przyczyny się nikogo za dłoń nie łapie może to być oznaką że chce abym była jego kobietą..."? chyba wprost się teraz nie pyta "chcesz być moją kobietą" sama nie wiem ...

Gość hakuna nl
jestem córką króla sedesów :classic_cool:

jestem za równouprawnieniem, ale także wyznaję zasadę że stawia ten który zaprasza

Też tak pomyślałam ale wiesz wolę zapytać i poznać zdanie innych kobiet niż mam popełnić gafę choć myślę że jeśli już będziemy razem to może raz on będzie płacił a raz ja...

Wiesz, jak to powiedział ktoś slawny "kobiety potrafią udawać orgazm, mężczyźni potrafią udawać całe związki" Po takich gestach nie da się wywnioskować czy facet chce czegoś więcej czy tylko jednej nocy. Pewne jest tylko to że chce nocy, ale to nie wyklucza że chce czegoś więcej

jak chcesz poznać zdanie samych kobiet to mnie nie bierz pod uwagę - jestem facetem

Gość ptasiek nastroszony
staraj sie na poczatku znajomosci zbudowac swoj prawdziwy wizerunek by bylo albo -albo czyli zaakceptuje badz nie. i nie plac za 1 razem zaskocz go za drugim i sie zrewanzuj. bo pomiedzy 1 a 2 on bedzie rozmyslal niespiac po nocach ile go ta z Toba znajomosc bedzie kosztowala?

Dareios właśnie tu jest problem że ciężko wyczuć co ktoś ma na myśli dodam że on ma przyjechać z innego miasta i tego samego dnia wraca do siebie chcę aby ten czas był dla niego taki o którym będzie myślał i tęsknił za tymi chwilami... Ps opinia mężczyzn też jest miel widziana :)

Gość U MNIE TO WYGLĄDA TAK
ja tobie stawiam kino obiad i coś na co obecnie mnie stać a potem ty mnie stawiasz ustami do pionu ! :D 🖐️ :classic_cool:

"Znak zodiaku. Nie to, że wierzę w horoskopy, ale trochę podpowie to o osobowości." Co podpowie o osobowości? Dziewczyno, jest XXI wiek a ty chcesz obcego chłopa analizować na podstawie miesiąca w którym się urodził?? Załamana, a nie sadzisz że on może chcieć nie wracać na noc do siebie??

tak jak wszyscy - mają 2 rece, 2 nogi, czasami są spokojni, czasami zdenerwowani - do tego sprowadzają się te czary mary

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
zalamana - nie sluchaj co mowi dareios, on w zyciu nie byl na randce ...

Dareios, ja tam swoje wiem ;). Spotykałam się z bliźniakiem, ciężko mi było go rozgryźć.

wstyd, XXI wiek a kobiety dalej we wróżby i inne zabobony wierzą. ojej, bliźniak. to źle WRÓŻY - Martin Bormann tez był bliźniakiem...

hakuna ja podchodzę do tego z dystansem niezbyt bardzo okazuję to że się cieszę jak zadzwoni czy napisze trzy głębokie wdechy i jakoś rozmowa spontanicznie się odbywa natomiast wiele razy Mężczyźni mnie zrazili do siebie więc tym razem to on musi bardziej zabiegać i się starać niż ja zwłaszcza że chce aby coś z tego wyszło

Jakich słów nie wypowiedziałaś? sorry, chcesz wyciągać wnioski na temat chłopa którego nie znasz, nigdy nie widziałaś, nigdy z nim nie rozmawiałaś na podstawie zodiaków. czym to się różni od tarota, kryształowej kuli i czytania z dłoni? Facet może być dobry, może być zły, niezależnie czy jest bliźniakiem, wagą, strzelcem czy jeszcze innym kimś. A to co opisałaś jest częstym zachowaniem u facetów z każdego znaku zodiaku więc faktycznie, znalazłaś element wspólny do autorki: Nie da się w taki sposób odczytać zamiarów faceta. zastanów się tylko jak ten związek by miał wyglądać jeżeli dzieli was 400km?