Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana dziewczyna

Proszę o opinie...

Polecane posty

orientacji się nie zmieni, jak les to les, może go to kręcić ale skoro les to faceci cię nie interesują. ale ok, rozumiem że ten scenariusz odpada powiedz może że poznałaś kogoś, albo wróciłaś do swojego ex, coś w tym stylu

tylko nie dawaj sobie nawinąć makaronu na uszy, to nie musi być zły facet, ale ma poważne deficyty emocjonalne, on powinien najpierw przejść terapię a potem za związki się brać

hakuna, a po co chłopa dobijać? i tak jest skrzywdzony. przecież on jej niczego złego nie zrobił, po co się nad nim pastwić? po to aby jeszcze bardziej mu odwaliło i aby wyrosił sobie gorsze zdanie o kobietach?

To co napisaliście daje wiele do myślenia fakt może to nie on jest tym jedynym ale miło że ktoś bezinteresownie potrafi komuś(obcej osobie) otworzyć oczy hakuna dobry sms ciekawa jestem jego miny zapewne nigdy już do mnie nie napisze :)

załamana - sms'em to można kogos poinformować o 10 minutowym spóźnieniu. takie rzeczy załatwia się albo osobiście (w tej sytuacji absolutnie nie) albo rozmawiając przez telefon. pisanie smsa w takich sprawach zakrawa na brak odwagi cywilnej

odpuść sobie takiego smsa, co on ci złego zrobił aby się nad nim znęcać? a potem zdziwienie że na forum pojawia się taki offerma który wszędzie jedzie po kobietach.

Dareios ciężko będzie powiedzieć coś takiego przez rozmowę telefoniczną nie wiem czy przejdzie mi to przez gardło ale jak powiedziało się A trzeba powiedzieć i B natomiast moge również to zrobić na spotkaniu tylko wtedy mnie znienawidzi za 20 minutowe spotkanie po przejechaniu 400 km

hakuna, to że przypadkiem przejeżdżał nie jest znowu takie nieprawdopodobne. zależy gdzie mieszka dziewczyna. wiele najwazniejszych tras prowadzi przez konkretne miejscowości. i jak np chcę z gdańska dojechać do krakowa to tak czy inaczej pojadę przez warszawę. zresztą to niewiele zmienia, cala reszta przekresla faceta, nawet jak był tam przypadkiem. zresztą po takim numerze może sobie odbić na innej, niewinnej lasce. kiedy ostatnio się kontaktowaliście?

ja bym zrobił tak - odwołał poniedziałkowe spotkanie chorobą po czym nieco zredukował kontakt. a potem jakby już trochę wyłapał że coś się święci bym powiedział że "ktoś jest". a to czy kobieta czy mężczyzna - wolny wybór. tą chorobą bym sobie dał więcej czasu,z robił taki odstęp pomiędzy słodzeniem przez telefon i planowaniem spotkania a "nic z tego nie będzie". on ma jakiś namiar na Ciebie oprócz telefonu? wie gdzie mieszkasz, gdzie pracujesz?

Gość paratytl
widze tu jedna myslaca babke i jedneo fajnego faceta moze byscie sie zeszli co? kto sie czubi ten sie lubi a ja tak lubie kojarzyc pary

jeżeli o mnie chodzi to wzrokowcem jestem, bez bodźca wzrokowego nie ma zainteresowania ;)