Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dariaw3344

PŁEĆ dziecka rozpoznaje się PO KOPNIAKACH!!

Polecane posty

Gość dariaw3344

wczoraj doszłyśmy do takiego wniosku z kolezankami , sama urodzilam 3 dzieci , kolezanki maja po 2 , u kazdej z nas sprawdziła się teza że--więcej kopniaków , silniejsze i czestsze- od chłopców , a delikatne , wolne i raczej rzadkie od dziewczynek, czy u Was też się sprawdziło????

Gość rqerqrqerqrye
ale Ty jestes glupia!!!hahaha moje dziecka kopalo jak szlone cala ciaze i co dziewczynka ;-). Nie mam slow do ciebie........

Gość oO bożeeee !! :D
ale durna jesteś :) moje również szalało jak opentane i co >? dziewczynka !!!! również jadłam ogórki babka mówiła z teściową że chłopak ha perdolenie o szopenie brak słów ;/ do tych kopniaków i ogórków kiszonych :D już cąłkiem wam się pierdoli

Też mam córkę. W brzuchu wyrabiała, że nieraz nie dawałam rady, byłam tym już zmęczona. Wszyscy mnie straszyli że jak przyjdzie na świat to nieźle też mi da popalić, a jest odwrotnie. Mam anioła. Napiszę jeszcze dużymi literami MAM ANIOŁA :D

Siostra ma córki i kopały ją okropnie. Swoją tezę opierasz na tobie i swojej koleżance? Genialne :O Swoją drogą, jakbym miała kopnąć cię w dupę za głupotę, a potem zrobiłby to jakiś facet, to po mnie bolałoby bardziej :)

Gość rozbawiłaś mnie do łez
:D trzeci raz jestem w ciąży urodziłam już syna, córkę i teraz znowu będzie córka nigdy w życiu żadne dziecko nie kopało i rozpychało się jak ta córeczka teraz syn był wyjątkowo spokojny i nawet raz nie poczułam kuksańca takiego jak opisują inne mamy, że to dziecko skopało po żebrach, to w okolice pęcherza... NIGDY zatem Twoja teoria w moim przypadku jest zdecydowanie hybiona;)

Gość rozbawiłaś mnie do łez
CHybiona oczywiście;)

Gość ale wy jestescie debilkami!!!!
dziewczyna tylko zaproponowała swoj pogląd nikomu nie ubliżając , a wy od razu ją smarujecie i wyzywacie , to wy jesteście żałosne nie ona! każdy ma prawo do swoich poglądów! żałosne popierdolone mamuśki!

Gość a z moich obserwacji
wynika, że każde kolejne dziecko u tej samej kobiety kopie intensywniej bez względu na płeć;)

Gość b,óża muzku
boszeeee bedzie kolejny ciązowy m it przekazywany z pokolenia na pokolenie przez patologię :o

Gość berbbla
Moze i autorka palnela glupstwo, ale wasza reakcja wbila mnie w krzeslo. Matki a slownik jak z rynsztoka. Wstyd!

Gość b,óża muzku
wszystkie z tego samego patologicznego blokowiska :o