Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joya

Fretka

Polecane posty

Jest może ktoś kto posiada tutaj takie zwierzątko?

podobno śmierdzą. Mają taki naturalny śmierdzący zapach skóry, niezależnie od tego jak bardzo są zadbane. No ale powtarzam tylko jedna opinię dawnej znajomej co miała, sama nie posiadam więc nie potwierdzę. I robia okropne kupy- to widziałam w zoologiku, nie wiem, czy to była kwestia karmienia czy one tak mają :P

Gość Mam bliźniaki
Koszatniczka to bardzo sympatyczne zwierzątko:)

Gość fwefwfw
fretka kosztuje około 300 zł, gryzie, śmierdzi i jest niewdzięczna :classic_cool: kup sobie lepiej chomika :classic_cool:

Miałam chomika i nie dziękuje. żyją krótko. Mój ostatni chomik żył trzy lata i niestety zdechł ze starości. No i był typem samotnika. Od czasu do czasu domagał się głaskania gryząc w klatkę ale nic po za tym.

w swoim życiu miałam dwa psy, kota, 12 myszy ( taka mała rodzinka ale powydawałam bo się nie mieściły), Chomiki (w większości po dwa w tym 4 syryjskie), królika, świnkę morską i trzy rybki. W przypadku kota, kilku myszek, 2 chomików oraz świnki morskiej była to podjęta opieka gdyż nikt ich nie chciał. niestety też miały swój wiek. świnkę miałam pół roku ale zdechła bo już miała swoje lata.

najlepiej kupić jedną czy dwie? i gdzie najlepiej?