Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irena 42

Jak przekonac syna by sobie darowal! ZACHOWAL SIE JAK OSTATNI CHAM!

Polecane posty

Gość irena 42

Syn ma 18 lat, uczy sie w szkole sredniej. Ostatnio jedna dziewczyna rozglosila po szkole, byla na policji ze moj syn ja zgwalcil. Cala klasa w to uwierzyla i syn byl jeszcze bardziej wyzywany w szkole niz do tej pory, ja tez, uderzylam syna w twarz i zwyzywalam od najgorszych. Wszystko na to wskazywalo ze tak byla poniewaz gdy uderzylam syna w twarz to on nazwal mnie suka i odepchnal z calej sily na ziemie. Potem zwyzywal telefonicznie ta dziewczyne od kurew, wiec juz wiedzialam ze tak byla, tak myslalam, ze moj syn to gwalciciel i damski bokser. Pozniej gdy wyniki badan okazaly sie ze jego kolezanka z klasy to wszystko zmyslila, rodzice z ta dziewczyna byli u nas przeprosic go. To nie uwierzycie co ten chlopak zrobil oplul ja a potem wzial za wlosy i chcial wyprowadzic z domu, dopiero ojciec tej dziewczyny w to wkroczyl ale syn i do niego sie stawial i zwyzywal jego corka, ja nie wiem co bym zrobila jakby ktos moja corke za wlosy ciagnal i wyzywal, on nie mial prawa tak sie zachowac, oni przyszli tylko prosic by nie skladal doniesienia na ich dziecko, ja tez probowalam mu to wybic z glowy. Powiedzialam mu zeby zapomnial, ze i w klasie bedzie bardziej lubiany a on zebym sie odpier....dolila od niego i zebym sobie sama jej wybaczyla bo jestem taka sama z...dz..ira. Teraz nie wiem co robic, syn zachowuje sie jak ostatni cham. Nie wiem gdzie popelnilam blad, zawsze uczylam go ze kobiecie nalezy wszystko wybaczyc, nawet gdy ona zrobi cos potwornego. Postawilam mu ultimatum albo przeprosi dziewczyne i nie zlozy sprawy na policje albo moze sie wyprowadzic. No i wlasciwie on nie ma gdzie sie wyprowadzic. Jego dziadkowie juz od kilku dobrych lat nie zyja, jego ojciec ma swoja nowa rodzine ale po tym czego sie dowiedzial nie bedzie chcialby jego syn mieszkal u niego. Myslicie ze dobrze zrobilam?

Gość irena 42
Ale ja uwazam ze on ja sprowokowal do takiego zachowania. W klasie go nikt nie lubi, on nie ma zadnych przyjaciol, a jeszcze teraz jak sie zachowal, ciagnal ja za wlosy, stawial sie do jej rodzicow, co mu zawsze powtarzalam ze kobieta jest swieta i trzeba jej wszystko wybaczac.

Gość ptasiek nastroszony
a ojca brak? no to być może to Ty powinnaś iść do rodziców tej Dziewczyny niewinnej , niebogiej by przeprosić za wychowanie a raczej brak swego synka

Gość Ssdddf4
"zawsze uczylam go ze kobiecie nalezy wszystko wybaczyc, nawet gdy ona zrobi cos potwornego. " Prowo prowo prowo. Był już tu temat o matce której córka złożyła fałszywe zgłoszenie o gwałcie. Teraz wymyślacz postanowił się wcielić w drugą stronę.

Gość irena 42
Jego ojciec ma swoją rodzine i nie interesuje się nim. Ja prosiłam go by nie zgłaszał tego doniesienia bo to nic nie da a ludzie szybko zapomną, po co dziewczynie robic nieprzyjemności. A on mnie wyzywa że ja powinnam po jego stronie stac. Jak zglosi doniesienie to ja rzeczywiscie go wyrzuce z domu.

Gość irena 42
Zadne prowo. Ja mam dosc problemow syna w klasie, jego wychowawczyni ciagle na niego nadaje na zebraniach.

Gość ptasiek nastroszony
a wujkowie nie reagują? nic oprócz zrobienia Tobie orgazmów ich nie interesuje

Gość irena 42
Kupiłam mu gumową lalę, żeby się wyżył zamiast gwałcić niewinne dziewczyny, ale on mówi, że nie podoba mu się bo nie ma jamy odbytniczej. Co ja mam robić?