Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość December 2011

aukcje na allegro - kto sie zna?

Polecane posty

Gość December 2011

Czy mozna kupic przedmiot z aukcji bez licytacji? CZy moge napisac do sprzedwacy ze chce kupic i nie licytowac? Jak to wyglada? On daje mi po prostu cene za ktora mi sprzeda i zalatwiamy to poza allegro?

Gość drabienka
jeśli sprzedawca się zgodzi to można. Aczkolwiek gdyby Allegro się dowiedziało... ;)

Gość drabienka
możesz też poprosić aby dodał opcję "kup teraz"

Gość December 2011
Ok, to juz napisałam maila. Bo licytuję pewną rzecz i wczoraj aukcja została anulowana przez sprzedawcę. Zależy mi na tym przedmiocie bardzo. Napisałam do sprzedajacego pytanie czy bedzie jeszcze wystawial to samo. Odpisał mi, ze tak , aukcja zostala przerwana bo myslal, ze ma za malo przedmiotów a wiele osob chce kupic poza allegro. Moze zle zrozumialam, ale skojarzylo mi sie wlasnie ze moglabym napisac i umowic sie z nim na jakas cene i po prostu kupic. Pierwszy raz cos licytuje i zawsze ktos mnie wyprzedzi a tego przedmiotu nikt wiecej nie ma i podejrzewam ze zaraz sie skoncza.

Gość December 2011
Udało się!!!!! Podał mi cenę i jest nawet niższa niż jak ostatnio było to wylicytowane. Ale się cieszę! Będę glamour :p

Gość December 2011
Kurcze, napisał mi przed chwilą, że jednak muszę licytowac:-( Chyba zrezygnuję, a tak mi zależało... A może ktoś z was wie, gdzie jeszcze mogę dostać podwójny kieszonkowy wibrator analny w kolorze fuksji z napisem "hot baby"?