Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mumy_2012

Alan czy Brajan?

Polecane posty

Pomarańczki a wy jakie imiona nosicie ? do każdego można coś wymyślić. Żałosne sa wasze podpowiedzi i morda psy bo łańcuch skróce

Gość hjjjkkll
Nie no bez urazy ale nie podobają mi się obydwa. Ale wasze dziecko i nazywajcie je jak chcecie. Pozdrawiam

Gość lilou_______
Mój syn ma na imię Alan, ma 5 lat. I płakać mi się chce jak przeczytałam co Wy tu wypisujecie :( Nigdy nie pomyślałam, ze moje dziecko może ktos przezywać anal. I co mam mu teraz imie zmienic?

Gość Mumy_2012
up

Gość lovi lowwi
Chodzi o to, że te imiona nie pasują do polskich nazwisk. A i ostatnie badania potwierdziły, że imiona typu Brajan, Alan, Dżesika, Dżoszua, Marika.... daję rodzice prości którzy nadając takie imię podswidomie liczą na lepszy los dziecka niż ich własny. Takie imię według nich czyni dziecAko czymś wyjątkowym i zalecza własne ich kompleksy o tym, że są mniej wrtosciowi niz inni ludzie "na poziomie" I nie piszę tego sarkastycznie ale tez z własnego doswiadczenia-pracuję w placówkach oswiatowych i zdecydowana wiekszość jak nie prawie 100 % dzieci z takimi imionami to naprawdę dzieci pochodzące od rodziców z podstawowym wykształceniem lub np.patologicznych. W takich rodzinach zawsze bedzie Vanessa przez V koniecznie, Kevin, Nicole przez C. ja nie mam nic przeciw, jak sie komus podoba... ale pomyslcie przede wszystkim czy takie imie pasuje do kraju w którym dizecko mieszka a zwłaszcza do nazwiska. Brajan Kowalski....hmmm średnio... Szon Mańkowski...hmmmm... Szonusiu choć do mamy-tak słyszałam w pociagu na własne uszy. :)

Gość Brajan Ciupa Alan Baran
pasuje?

Gość mama maksymiliana-maksia:)
Mi się żadne nie podoba,ale jeżeli mam Ci doradzić,to Brian. Mam w rodzinie Alana. Chłopak ma teraz 23 lata i ma pewien dystans,ale kiedyś w dzieciństwie miał pretensje do matki za takie oryginalne imię. Zwłaszcza,że jego siostra bliźniaczka miała na imię Anna. Dzieci w szkole są okropne i okrutne-wyśmieją wszystko co inne. A jak będzie wrażliwy to w podstawówce nie będzie miał życia.

Gość beznadziejnie zakochana:D
jako wielka i oddana fanka bsb oczywiscie, ze Brian:)

Gość Maggie B
Mi sie podoba Brian ale nie pisane po polsku. Takze raczej wybralabym tego Alana.

porównanie alana do anala jest naprawde mocna - nieźle sie uśmiałam poprostu porażka kompletna z tymi wymyślnymi imionami