Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amin23

Jak zapłacić na allegro?

Polecane posty

Gość amin23

Wiem, że troche głupie pyanie... Chodz o to , że pare lat nic nie kupowałem z allegro i nie pamiętam czy kupując dany przedmiot kasa automatyznie jest ściągana z mojego konta które podałem kiedyś przy rejestracji czy też mogę wybrać sobie inne konto z którego będzie pobrana kasa za kupiony przedmiot. Boje się wpadki bo na dawnym koncie nic nie mam i nie chciałbym mieć problemów później. Proszę jakąś dobra duszę o odpowiedz.

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Nie no musisz zlecić przelew,określić sposób dostawy itp.Nic się samo nie ściągnie tylko mogą cię przekierować na stronę banku i z tamtąd robisz przelew jak płacisz PZA ,jak na konto to sam robisz przelew jak ze wszystkim :)

Nic nie jest automatycznie ściągane z twojego konta bankowego ( ani tego co kiedyś gdzieś tam podałeś ani z nowego). Po zakupie sam musisz dokonać przelewu czy to bezpośrednio na konto sprzedającego podane na aukcji czy też poprzez opcję ''płacę z allegro''.

Gość z tych dwóch zdecydowanie
nic nie będą sami ściągać z Twojego konta wybierasz opcje dostawy i zapłaty, tam możesz wybrać zapłatę przez payu - wtedy od razu będziesz przekierowany na bank, który zaznaczysz (wtedy wszystkie rubryczki będą za Ciebie automatycznie wypełnione) lub wybierasz zwykły przelew i sam wszystko robisz

Gość amin23
aha dziekuje za odpowiedzi!