Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrtusssiaaaa

Czy to prawda, że teraz będziemy śledzeni w internecie??!!

Polecane posty

Gość marrtusssiaaaa

Czy to są jakieś żarty? Z tego co wyczytałam, to teraz operator internetu będzie miał moje wszystkie hasła, historię i wszystko inne co się da. Czy to jakiś żart? Gorsza inwigilacja niż w komunie. Ktoś mi wyjaśni co się dzieje?

Gość heheheehh
Myslisz ze teraz nie jestes sledzona? :d

Gość mnie taki jeden sledzi stale
nawet to polubilam :classic_cool:

Gość dinwigilatoree223
Inwigilacja oczywiście trwa od dawna - ja sam wiem że ludzie mi znajomi cały czas kontrolują mnie w internecie,czytają to co piszę na forach. I nie jest to żadna choroba tylko fakt. Internet jest cały czas inwigilowany - nawet przez zwykłych ludzi.W większych miastach niektórzy ludzie się nawet tym zajmują( mają ruch sieciowy z komputerów w całej polsce) i robią donosy na policję. Myślicie że policja sama dała by temu radę. Znam paru ludzi w większych miastach co mogą szpiegować kogo chcą przez internet w całej polsce ( gg,emaile,www, hasła w wyszukiwarce - z możliwością ustalenia położenia delikwenta). Nic na to nie poradzi.

Gość dinwigilatoree223
Piszę głupoty by ich zmylić i się na to nabierają i plotkują! Tzw. echa konfidenckie! Idzie tym ludziom biednym w głowach zamącić!

Gość byc sledzonym w necie
wczesniej to jedno, ale wykorzystywanie w imieniu prawa to co w necie robisz to calkiem inna sprawa :O jakim trzeba byc ignorantem mysleac, ze jak ktos wczesniej nieoficjalnie cie sledzil to teraz sie nic nie zmieni? :O a taka ustawa zmienia WSZYSTKO :O

Gość dinwigilatoree223
ja na przykład miałem takiego sąsiada we Wrocku co mnie cały czas szpiegował. Widziałem to po ich zachowaniu że siedzą na moim kompie cały czas. Blokowa biedota - całymi dniami mnie szpiegowała. Mieszkali we troje(braciszek i dwie starsze siostry) a ja miałem całe wolne mieszkanie. Szpiegowali mnie żeby się wedrzeć do mojego mieszkania. Ludzie na mieście kochają znieczulice, kochają świeże newsy, kochają cudze życie.

Gość dinwigilatoree223
jesteśmy od dawna śledzeni.

Gość miedzy tym co bylo wczesniej
a tym co bedzie po tej ustawie mozna zobrazowac w jeden sposob: w polskim sadownictwie nie mozna wykorzystac nagran z podluchow nawet jezeli ewidentnie obciazaja one podejrzana osobe. moze sie ona przyznac do wszystkiego, ale takiego nagrania z podsluchu nie mozna uzyc przeciwko niej w sadzie. oczywiste jest to, ze policja i tak podluchuje podejrzanych i nagrywa ich, ale nic z tym zrobic nie moga. zas jezeli zmienili by prawo i takie nagrania bylyby dopuszczone sytuacja diametralnie by sie zmienila prawda? DALEJ by ich nagrywali ale MOGLIBY z tym nagraniem zrobic cos konkretnego. wiec dzieci nieco ograniczone myslowo ale udajace takie cyniczne, to, ze nas inwigiluja teraz nie ma to prawnie ZADNEGO znaczenia, zas po przejsciu tej ustawy juz bedzie mialo. i to jest ta roznica.

Gość dinwigilatoree223
i bardzo dobrze!!!

Gość dinwigilatoree223
Oby sprawiedliwości stało się zadość!!!

Gość powiało kulturą
jka nie wierze ze bedą mieli hasla, nawet hasla do kont bankowych??? no to przeciez mozemy byc okradani.

Gość dinwigilatoree223
ja będę oczywiście administratorem!

Gość dinwigilatoree223
jestem bardzo zazdrosny o moją żonę - wszędzie w kompie mam pozakładane programy logujące jej poczynania, a aucie ludzie z pewnej firmy zainstalowali podsłuch dzięki czemu wiem z kim rozmawia. Mam delegacje dlatego też w mieszkaniu jest kamerka która wszystko rejestruję.

Gość marrtusssiaaaa
No właśnie, poza tym, te hasla moga być wykradane. Nie chce żeby ktoś i się na konta włamywał. Czyli od 26 stycznia się zacznie. A youtube też zamkną?

Gość dinwigilatoree223
jestem bardzo zazdrosny o moją żonę - wszędzie w kompie mam pozakładane programy logujące jej poczynania, w aucie ludzie z pewnej firmy zainstalowali podsłuch dzięki czemu wiem z kim rozmawia. Mam delegacje dlatego też w mieszkaniu jest kamerka która wszystko rejestruję ale żona o tym nie wie. To dla jej dobra!

Gość dinwigilatoree223
martusssia - hasła od dawna są wykradane przez twojego admina i tych którzy nieoficjalnie szpiegują ludzi; oczywiście mowa o hasłach niezaszyfrowanych.

Gość mnie taki jeden sledzi stale
nie wyobrazam sobie dnia w ktorym okazaloby sie, ze przestal sie mna interesowac uwielbiam z pelna premedytacja dawac mu to czego oczekuje :) lubie go draznic bo wtedy on lubi ponizac mnie od dawna uprawiam ten swoisty masochizm :( wiem, ze kiedy fliruje z innym, jego szlag trafia :classic_cool: nie jestem w stanie mu tego odebrac

Gość dinwigilatoree223
jestem bardzo zazdrosny o moją żonę - wszędzie w kompie mam pozakładane programy logujące jej poczynania, w aucie ludzie z pewnej firmy zainstalowali podsłuch dzięki czemu wiem z kim rozmawia. Mam delegacje dlatego też w mieszkaniu jest kamerka która wszystko rejestruję ale żona o tym nie wie. To dla jej dobra!

Gość rhftgytrhgr
nie beda miec zadnych hasel :O tu chodzi o cenzure i zamykanie stron :O juz w tv scisle kontroluja przeplyw informacji, teraz chca sie zabrac za net, beda zamykac kazda strone, jaka nie bedzie im pasowac. jak w chonach, rozumiesz? mozesz sobie siedziec w necie, udawac, ze masz forum na ktorym piszesz co chcesz, ale jak sie politykom nie spodoba tresc to je zamkna i tyle.

Gość dinwigilatoree223
martusssia - hasła od dawna są wykradane przez twojego admina i tych którzy nieoficjalnie szpiegują ludzi; oczywiście mowa o hasłach niezaszyfrowanych.

Gość wie45
co to się teraz dzieje - ale może to i dobrze bo dzięki CBA wykryto wiele przekrętów.