Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eskimo

Problem ze znalezieniem dziewczyny

Polecane posty

Gość Eskimo

Będę z wami szczery.Mam 18 lat i nigdy nie miałem dziewczyny , nawet nie staralem sie szukac ponieważ od małego miałem duża nadwage która obrzydała mnie a co dopiero potencjalne partnerki ( tak myślałem ). Nigdy nie umiałem okazać co czuje do dziewczyny , bałem sie wysmiania. Rok temu wkońcu wziąłem sie za siebie regularnie chodziłem na silownie , zacząłem się poprawnie odzywiać.Wkońcu po wielu miesiącach wyrzeczeń udało mi sie schudnąc 30 kg.Co zmieniło diametralnie moja samoocene i poczucie wlasnej wartosci. Dziś czuje sie jak nowy człowiek.Wokoło ludzie obsypują mnie komplementami zwiazanymi z utrata wagi.Dziewczyny mowia mi ze jestem bardzo przystojny i że nie moga uwierzyc w to jak sie zmieniłem. Jestem bardzo zły na siebie ze w dziecinstwie doprowadziłem siebie do takiego stanu i straciłem te kilka lat.Teraz chcial bym to wszystko odmienic , znaleść dziewczyne i życ jak normalny.Wkoncu jest sie młodym tylko raz :). Co mam robic ?? Jak mam zaczać ? Skąd mam wiedzieć ze ktoś jest mna zainteresowany? Jak mam sam okazac zainteresowanie ? Normalnie nie pisze na forach o swoich problemach , ale doszedłem do wniosku ze sam sobie z tym nie poradze.Pomóżcie !

spotykaj się z ludźmi, chodź na imprezy i nie czekaj aż jakaś laska się tobą zainteresuje tylko sam atakuj

Gość Eskimo
Chodzę na imprezy z tym akurat nie mam problemu:P Gorzej po imprezie kiedy mam numer albo zaproszenie na fb i nie mam pojecia. Jak zaczac taka znajomość zeby z miejsca nie zniechecic do siebie :)

masz numer to potem dzwonisz, pytasz co słychać i proponujesz spotkanie, kawa, kino, obiad, cokolwiek. nie rób podchodów bo jak wziąłeś od laski numer to nie udawaj że chcesz jej pokazać kolekcję znaczków bo ona dokładnie wie o co chodzi. nie ma sensu udawać

Gość observatoree___forumee
nie wiem jak, sam nie mam dziewczyny, ale szacun za to ze sie za siebie wziales i zrzuciles tyle kg. naprawde respect. jak widac mozna

to swoją drogą. człowiek naprawdę może się zmienić o ile chce niestety większość ludzi całą swoją energię wkłada nie w zmianę, ale w szukanie wymóek aby się nie zmienić