Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaaaa

10 kg do zrzucenia

Polecane posty

Witam , i zapraszam wszystkie chętne . Mam 169 cm wzrostu i ważę 62 kg chce w ciągu 2 miesięcy -3 maks . , schudnąć 10 kg i ujędrnić swoje ciało . Głównie brzuch i uda a także ujędrnić obwisłe pośladki . Kto się dołącza ??? padajcie swoja wagę wzrost i wiek ja mam 24 lata :)

Gość observatoree___forumee
a powiedz skad jestes?

Gość kasiaaaafittapy.....
ja mam 173 cm i tez chcę schudnąć ale do 56 kg :) teraz ważę 63 kg :/

z podkarpacia

Gość kiziumiziunia
167 cm i 66 kg wagi chce schudnac 10 kg:)) ale sluchaj chyba 10 dla Ciebie to troche za duzo;p z 7 bym Ci proponowala;p

kasiafittapy ? masz zamiar stosowac jakas diete czym nie jesc ja juz zaczełam odrzucilam wszystko co kaloryczne codziennie jezdze na rowerku stacjonarnym i robie brzuszki oraz inne cwiczenia . Gdy jesten sama w domu włączam you tube i tańcze :)

Gość kiziumiziunia
tez 24 lata

nie do końca kiedyś ważyłam ok 54 kg i mialam jeszcze troche tłuszczyku na brzuchu i udach , głównym moim problemem są łydki w ich obwodzie mam 36-37 w najgrubszym miejscu . Chce schudnąć do 52 wtedy beda w sam raz

Gość kiziumiziunia
bedziecie chude i brzydkie;ppp nie przesadzajcie ja kiedys do 52 zeszlam przy wzroscie 167 cm;p i panie w sklepie mowily ze szczypiorek jestem w ogole cyckow nie mialam prawie i w ogole brzydko... niska waga pasuje dwunastolatkom;p

Gość hsderwyrwa
ankaaaaaaaaaaaaaaaaaa - witraj:D tez jetsem z podkarpacia i planuje zgubic okolo 3 kilo:D W week,jest ciezko ale w tyg.dam rade:D tzn.mam nadz.ze dam, hehehe

Gość kiziumiziunia
to nie wiem jak tak ja lydki niestety mam jak patyki...

Gość hsderwyrwa
kiziumiziunia - przesadzasz!!! Wazne aby dobrze czuc sie we wlasnej skorze....po co sluchac uagi innych,zlwaszcza kobiet...pewnie zadzroscily Ci super figury a Ty dalas sie wkrecic:P

Gość hsderwyrwa
Tez mam bardzo szczuple lyski....mam z tego powodu kompleksy:/ Za to brzuch mam...za duzy:/Jak zwykle zima nabieram na wadze:/

Gość hsderwyrwa
Przepraszam za literowki!!! :D

nie będziemy brzydkie , po prostu mam dość wiecznego wstydu przed rozebraniem sie na plaży . Chce wreszcie wyglądać seksi. I z tego co zaobserwowałam to zawsze gdy jestem szczuplejsza oglądają sie za mna faceci czyje sie lepiej mam zwiększoną samoocenę i jestem pewniejsza siebie .

Gość kiziumiziunia
hsderwyrwa no tak najwazniejsze dobrze sie czuc:) raczej nie zazdroscily ;p ja schudlam nie z diety tylko z problemow zdrowotnych i staralam sie przytyc;p zatracilam ksztalty kobiece po prostu i za fajnie to nie wygladalo;p

rozmawiałam z kolega i powiedział mi ,ze lepiej mieć mniejsze cycki i być szczuplejszą niż wieksze a być grubą .

Gość kiziumiziunia
w sumie kazdy ma inna budowe wiec ciezko powiedziec jaka waga jest dobra nie widzac tej osoby;p ale przestrzegam zeby nie przesadzic;p moja kolezanka jeszcze w liceum przy wzroscie 165 cm schudla do 55 kg (niby waga ok) ale ludzie sie pytali czy nie jest ciezko chora tak wymarniala szczegolnie na twarzy:P co komu pasuje;p ja chce 56 kg przy 167 cm tylo ze problem mam bo kocham jesc i nie lubie cwiczen ...;p

zreszta ubierasz stanik push up i nikt nie wie

Gość kasiaaaafittapy.....
dieta 1000 kcal ;) będę chudła wolniej ale może nie będzie jojo ;) I bardzo mi zalezy na zmniejszeniu obwodu ud bo aktualnie mam 56 cm :O

Gość kiziumiziunia
ankaaaaa;p kolega jakiej orientacji:P? najlepiej byc szczupla z cyckami;p a nie chuda bez;p takie moje zdanie

Gość hsderwyrwa
"moja kolezanka jeszcze w liceum przy wzroscie 165 cm schudla do 55 kg (niby waga ok) ale ludzie sie pytali czy nie jest ciezko chora tak wymarniala szczegolnie na twarzy" PIEPRZYSZ!!! Ja mam 165 cm.wzrostu i waze 50 kg.i bardzo zle sie czuje z ta waga...zle wygladam!:/Nie tylko ja to widze:/

poprostu wszyscy byli przyzwyczajeni do niej jako do tej pulchniejszej i nie mogli sie przestawic i wydawali sie im to dizwne . Widzieliscie jak wyglada teraz julka kaminska w nowym serialu po schudieciu mam podobna figurę do niej dlatego chce schudnac do 52

Gość hsderwyrwa
kiziumiziunia - tez kocham jesc ale...lubie cwiczyc,moj problem tkwi w tym,ze mam slomiany zapal i jakos ostatnio,nie moge zebrac sie do cwiczen:P

Gość kiziumiziunia
nie widzialam a w czym ona gra??

Gość hsderwyrwa
ankaaaaaaaaaaaaaaaaaa - to jak to jest..chcesz byc szczuplejsza od Kaminskiej czy wayc tyle co ona? W ogole ile ona wazy?:P Faktycznie...Kaminska duzo schudla i ladniej teraz wyglada:]

Gość kiziumiziunia
wiecie co... i tak wszyscy umrzemy;p i waga nie ma zadnego znaczenia ide jesc!!:P ale trzymam za Was kciuki o ile bedziecie chudnac z umiarem powodzenia !!

ja sobie wstawiłam rower stacjonarny do pokoju wstaje rano jade chwilke potem jak mnie najdzie w ciagu dnia kilka raz i przed snem

Kurde dziewuchy hehe sama załozyłam post a zjadłam zupke chinska wlasnie i danio gratke hehe ;p;p ale pojeżdżę na rowerze przed spaniem ;p wiecej sobie nie pozwole :P

Gość esqwes
daj nagą fote . Ocenimy twoje krągłosci