Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przepędzona w kąt

jak pokonać smutek i łzy

Polecane posty

Gość przepędzona w kąt

Mam 25lat, jestem w związku, mam dwoje dzieci...Kocham całą trójkę bardzo mocno, mimo to monotonne zajmowanie się 5mies córką i brak zainteresowania ze strony mężą pogłębia we mnie dziwne stany-żeby nie nazywać tego depresją..Nie mam ani siły na opiekowanie się dzieckiem, ani na zajęcie się sobą, czuje smutek i rozczarowanie, jestem załamana, mam dosyć, nic mnie cieszy, nie chcę się nic. Mój mąż nie okazuje mi zainteresowania, całymi dniami go nie ma po czym wraca i idzie spać, nie przytula mnie, nie całuje nie sypia ze mną. Zamknięta w czterech ścianach mam ochotę krzyczeć żę już tak nie chcę ale nie mam siły.Gdyby nie dzieci bym się totalnie załamała.

Gość przepędzona w kąt
takim ''paniom'' dziękuję.

Gość tamriko/world
musisz się podnieść dlaczego pozwolisz na taki stan? dlaczego nie zadbasz o siebie, nie schudniesz parę kilo, Kobieto masz 25 lat, jesteś młodą kobietą - wykorzystaj to zmień dietę, wychodź z dziećmi na spacery, ćwicz w domu, czytaj książki jak sądzisz dlaczego Twoj mąż nie okazuję tobą zainteresowania - szczerze?

Gość przepedzona w kąt
wiecie co mam 1.70 53kg zero rozstepów po ciązy.Mam głupio się przyznać-dwutygodniowe silikonki i jestem zadbaną opaloną młodą kobietą!Zdrada nie wchodzi w rachubę poniewaz on nie ma czasu na babki.Myślę że ma jakiś problem i nie chce mi się przyznać.

Gość przepedzona w kąt
pół roku temu oszukiwał mnie wpadł w sidła hazardu. Może to jest powód. Nie przyzna mi się ponieważ wie że byśmy się rozstali, próbuje rozmawiać-zamknął się w sobie. Może zadłużył się-nie mam ochoty za nim ganiać i tego odkrywać. Raz mu wybaczyłam, zapisałam na leczenie, wspierałam. Jest mi żle ponieważ brakuje mi JEGO a nie potrafię już do niego dotrzeć. nienawidzę-od Ciebie to za to chorobą weneryczną zalatuje, niedowartościowana małolato.Syf.

Gość bo tak bywa ..................
wychodza*

Gość ptasiek nastroszony
wyjsc by zmarznaqc , 1 przestanie sie byc smutnym bo mysli o tym ze zimno beda 2 oczy przestaną się pocic

Gość przepedzona w kąt
ptasiek nastroszony bez przesady do sklepu i z psem na spacer wygramole się z domu. Tak na marginesie to ja wychodzę stąd-normalnym dzięki. Reszcie patałajstwa również, czasami trzeba mieć świadomość jak globalny debilizm jest szeroki. Miłego wieczorka.