Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona orgazmem

Orgazm męski

Polecane posty

Czy orgazm ma mężczyzna w chwili wytrysku czy tuż przed nim? Czy może być wytrysk bez orgazmu i orgazm bez wytrysku? Czy mężczyzna może osiągnąć orgazm, gdy jest penetrowany w kakao? Czy wtedy ma wytrysk?

Gość mariner
Orgazm ma tuz po wytrysku ! JAK do niego dotrze co zrobil!

Gość Pielęgniarz
albo z kim zrobił:-) heheh

czytalem oipinie ze badano mezczyzn w trakcie i reakcja mozgu orgazm byla przed wytryskiem mozna bez wytysku np za ktoryms razemn z rzedu nie masz czym albo mozna powstrzymac miesniami

Wytrysk jest następstwem orgazmu czyli najpierw zaczyna się orgazm a tuż za nim wytrysk. Można się nauczyć dochodzić bez wytrysku. Czy od posuwania w d. to się gejów zapytaj.

Właśnie teraz najbardziej mnie interesuje pytanie 3 i 4. Czy są tu jacyś mężczyźni bi- i homoseksualni, żeby mogli mi odpowiedzieć na to pytanie?

...a trzeba podawać co do sekundy? Na pewno orgazm powoduje, że wytrysk nasienia jest bardzo spektakularny. Dziewczyny, które lubią na brzuszek, lub te bardziej odważniejsze na twarz, wiedzą o czym mowa. Ale jest też coś takiego jak bodajże, pre ejakulat. Coś w postaci rekonesansu, czyli taki odpowiednik zwilżenia tzypi, który nie wymaga orgazmu, ale tu uwaga, zawiera plemniki i można "zaskoczyć" Nie sypiam z mężczyznami, więc nie jestem w stanie rzeczowo odpowiedzieć na kolejne pytanie. Może jednak to zrekompensuje moją niedoskonałość i niechęć do penetracji anusa. Jak się wysram, jest mi naprawdę miło. To co prawda nie jest orgazm ale ta ulga....

zaciekawiona orgazmem Pooglądaj filmiki o masażu prostaty. Wydaje mi się że bez dotykania penisa to się nie uda.