Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matkaaaa

Kocham Go Chociaz to Zakazana Milosc.

Polecane posty

Gość Matkaaaa

Czesc Dziewczyny,pisze na forum bo jestem bardzo samotna i nie wiem co mam ze soba zrobic. Mam 41lat jestem samotna matka i pochodze z niewielkiej miejscowosci. Mój problem jest dla mnie straszny,wstydliwy i nie potrafie sobie z nim poradzic. Mam 20letniego syna Szymona.Moj syn wyglada jak fotografia jego ojca. I to wlasnie zalazek mojego dramatu,Odczuwam pociag do syna. Lape sie na tym ze patrze na jego krocze,staram sie go dotykac. Kiedys kupilam dobre wino ogladalismy film (horror) czulam sie jak na randce z jego ojcem. Mialam ochote sprowokowac go do seksu,ale cos mnie powstrzymalo moze strach przed jego reakcja. Szymon ma dziewczyne,wiem ze jest madra piekna mloda kobieta,ale nienawidze jej. Zazdroszcze jej ze moze byc z Szymonem odkrywac uroki bycia razem. Prosze o pomoc *Zmienilam imie syna abym mogla sie poslugiwac jakims imieniem a nie pisac w kolko syn,synek.

Gość pomoc przyniesie wizyta
u psychologa.

Gość gość
Jeśli to co piszesz to prawda to faktycznie idź na wizytę do psychologa nim zrobisz coś głupiego co zniszczy całe twoje życie i relacje z synem.

Gość moja opinia .....
idź do lekarza